Köpeğim İçin Mama Yerine Ev Yapımı Öğünler
Herkese merhaba. Terrier&Seter kırması 1 yaşında bir oğlana sahibim. Proplan kullanıyorum fakat ne mamasını zevkle yiyor ne de ben mamalara güveniyorum. İçine ne konuldukları belli bile değil ve ben evde kendi hazırladığım yiyeceklerle beslenme düzeni oluşturmanın daha faydalı olacağını düşünüyorum.Ornek besleme planım.
Tavuk Göğsü&Baldo Pirinç&Elma
Kırmızı Et&Patates Haslama&Brokoli&Havuç
Esmer Pirinç&Balık&Muz&Ceviz
Yemeklerin hepsini yagsiz tuzsuz baharatsiz direk haşlama olacak şekilde yapıp porsiyonluyorum.Bu şekilde daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum .Sizin tavsiye ve düşünceleriniz nedir?
Merhaba.Anne ve babamın kullanımı için notebook arıyorum.Word üzerinden kitap yazmak,Excel kullanmak,film ve video izleyip internette dolaşmak için.Tercihen ssd olması ve en azından PUBG mobil kaldırabilecek bir şeyler arıyorum.Bütçe max 2000-2200
merhaba 2 adet aynı açıdan cekilmis fotograf var.sagda ben solda da arkadaşım var.iki fotodada üzerimizdeki ürün tisort aynı fakat elimizde tek bir tane var.Ucreti ile bu iki fotoyu birleştirip sanki elimizde 2 tane varmış gibi göstermek istiyoruz.lutfen sadece ciddiler pm atsın
Kıbrısta 16.500 liraya aldığım BMW [SS'li]
|
|
KKTC UYGUNA ÖĞRENCİ ARABASI
|
|
|
|
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.108
İkinci El Bölümü Mesajları: 182
Konularının görüntülenme sayısı: 87.555 (Bu ay: 1.201)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.151 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic