Konuyu uyarmak için açtım. Bu sitelerin hepsi tokatlama üzerine çalışan IPTV Satış siteleridir. Anladığım kadarıyla Kolay IPTV bunların ilk sitesi, şikayetler olunca diğerlerini kuruyorlar
> jetiptvshop.com
> kolayiptv.com
> maxsimumiptv.com
Test linki aldım hiçbir sıkıntı olmadığı için onayladım 12 aylık iptv hizmeti için havale gönderdim.
Ödeme gönderdikten sonra dediler ki test linkinin süresi bitti başka bir link verdiler.
Ama bu linki kurunca kanallarda donma oldu, bir çok kanal açmadı ve bir çok kanal eksik veya bazı kanallarda ses problemi vardı. DT Movie kanalları bile banttan yapılıyor o derece kötü.
05347063761 numaralı WhatsApp destek hatlarına defalarca yazdım dalga geçer gibi cevaplar verdiler
2-3 ay kullanmadan iptv yi tamamen kapattılar şimdi cevap vermiyorlar.
Fena kilitlendim bunlara. 10 küsür yıldır IPTV kullanırım hem illegal iş yapıp hem dolandırıcı olanına ilk defa denk geldim. Başka sitelerine veya sahibini tespit edersem eklerim. Paranızı kaptırmayın!
İki bina ileriye wifi nasıl gönderebilirim?
B noktasındaki 2. kat evimde kullandığım internetimi A noktasındaki bahçe katı daireye göndermek istiyorum.
Çok zayıf da olsa bahçedeyken telefonuma wifi sinyali alabiliyorum ama bağlantı çok zayıf ve içeriye girince sinyal kayboluyor.
3 bina aynı hizada, A ve B noktası aynı cepheye bakıyor camdan dışarıya alıcı verici antenler takabilirim birbirlerini görürler arada sadece ağaçlar olur.
Keenetic extra dsl kullanıyorum ayrıca boşta Airties 5650 elimde mevcut.
Güncel teknoloji ile hangi cihazları alıp nasıl bir bağlantı yapmam gerekir ki hız kaybı olmadan A noktasındaki dairenin arka odalarına kadar güçlü internet gönderebileyim ve bir kablosuz ağ kurabileyim?
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 1.281 (Bu ay: 27)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware