Samsung 55Q80D alınır mı?
Merhaba arkadaşlar, 55 inç TV almak istiyorum ve bir süredir de araştırıyorum. Takibe aldığım 3 model vardı ve bunlardan biri de Samsung 55Q80D modeliydi. Az önce gördüm Amazon'da 35.999 TL'ye düşmüş ve gönderici de Amazon. Sizce alınır mı? Diğer baktığım TV modelleri de TCL 55C745 ve TCL 55C755 modelleriydi ama TCL markasına güvenemediğimden dolayı almamıştım.
Selam arkadaşlar. 1300 TL param var. Sizce hangi akıllı saati almalıyım?
Doğan mı Favorit mi?
Selam arkadaşlar. Şoförlüğümü geliştirmek amacıyla hem parça fiyatı hem de bakım fiyatı olarak uygun fiyatlı araba bakıyorum. İki tane arabayı beğendim ve yarın bakmaya gideceğim. Bir tanesi 92 model Doğan L diğeri de 94 model skoda favorit 1.3 LX. Doğan biraz daha temiz duruyor kozmetik olarak. En fazla çıkabileceğim bütçe 25 bin TL. Sizce hangi aracı tercih etmeliyim?
5000 TL'ye kadar Telefon Önerisi
İşlemci değişikliği sonrası görüntü gelmiyor.
Arkadaşlar iyi akşamlar. Ryzen 3 2200G işlemcisini kullanıyordum ve R3 3100 modeline geçiş yaptım eski işlemcimi de sattım. Yeni işlemciyi taktıktan sonra bilgisayar görüntü vermedi, işlemci fanı dönmesine rağmen ekran kartı fanı da dönmedi. Buraya konu açıp yardım istediğimde BIOS güncellemesi yapmam gerektiği söylendi fakat bilgisayar açılmadığı için bilgisayarcıya götürürdüm ve derdimi anlattım. Bilgisayarcı BIOS güncellemesi yaptığını fakat yine de görüntü gelmediğini ve işlemcimin çalıştığından emin olup olmadığımı sordu çünkü ekran kartı ve anakartın çalıştığını test etmiş fakat işlemciyi test edememişti. Ben de işlemcimin sıfır olduğunu söyledim sonuçta bilgisayarcı yapabileceği bir şey olmadığını söyledi ve kasamı teslim aldım fakat elim kolum bağlı. Götürdüğüm usta güvenilir ve iyi bir usta fakat sorunumu çözemedi. Sizden ricam benim durumumda olsaydınız ne yapardınız? Sistemim şu şekilde.
Ekran kartı: Sapphire RX 570 Pulse ITX 4 GB.
Işlemci: AMD Ryzen 3 3100.
Anakart: MSI B350M PRO VD Plus.
RAM: G.Skill 8 GB DDR4.
HDD: James Donkey 120 GB SSD, 500 GB HDD.
PSU: High Power 400W 80+
Monitör: LG 22MK430H IPS
Kavurma markası tavsiyesi?
RedMi Note 9 Pro vs Oppo Realme 6
|
LG 22MK430H vs Viewsonic VX2457 mhd
|
|
|
Meslek: Edebiyat Öğretmeni
İlgi Alanları: Sinema,Kitap okumak,Bilgisayar oyunları,Gezmek
Selim gibi, günlük tutmaya başlayalım bakalım. Sonumuz hayırlı değil herhalde onun gibi. Bu defteri bugün satın aldım. Artık Sevin olmadığına göre ve başka kimseyle konuşmak istemediğime göre, bu defter kaydetsin beni; dert ortağım olsun. "Kimseye söyleyemeden, içimde kaldı, kayboldu," dediğim düşüncelerin, duyguların aynası olsun. Kimse dinlemiyorsa beni -ya da istediğim gibi dinlemiyorsa- günlük tutmaktan başka çare kalmıyor. Canım İnsanlar! Sonunda, bana, bunu da yaptınız.
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.962
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 61.872 (Bu ay: 1.486)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.291 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic