Kurulum Ücreti Almayan ISS var mı?
Merhabalar, eşimin ailesi 6 ay yaylada 6 ay merkezde yaşıyorlar. Bu durumda 6 ay internet boşa gidiyor biz de 6 ay sonra iptal ettirmiştik. Şimdi tekrar merkeze geldiler internet bağlatmak istiyoruz ama kurulum ve aktivasyon ücretleri uçmuş. Comnette 6 aylık paket var tam bizlik ancak her seferinde kurulum+ aktivasyon ücreti ödersek bir mantığı kalmıyor iptalin.
Bu durumda sizce yapılması en mantıklı olan nedir? Evde modem var kablo çekili sadece giriş yapılacak, bu durumda kurulum ücreti almayan firma var mı? Teşekkürler.
EK: Altyapı tabi ki VDSL.
Sıfır Evde Su Kaçağı
Merhabalar, Aralık ayında sıfır olarak bir daire aldım. Evlilik için aldığım için henüz yerleşmedik. Ancak hafta sonları gidip işlerimizi hallediyoruz, bu süreçte bir tek ara sıra klozeti kullandık. Alttaki kiracı da ara sıra su damlamaları yaşıyormuş klozetin üstündeki asma tavandan, 5 defa kullanım sonucu baya bir su akmış.
Sorum şu, ben şimdi sorumlu olarak sucu çağıracağım sonuçta üstten aşağı akıyor su, ancak ciddi bir maliyet çıkarsa burada müteahhitin bir sorumluluğu olur mu, sıfır dairede yaşanıyor bu olay sonuçta.
Superonline mı Kablonet mi?
Merhabalar, evlilik sebebiyle yeni eve taşınacağım sıfırdan internet kurulumu yaptırmam gerekiyor. İki firma arasında kalmamın sebebi bu firmaların tv seçenekleri var. Evde merkezi sistem var ama tvyi koyacağım odada yok. Bu firmaların tv hizmetini almak için çanak gerekiyor mu yoksa internet üzerinden mi veriliyor hizmet ?
Eğer cevap çanak gerekmiyorsa ikisi arasında fiyat farkı çok olmadan hangisini internet + tv paketi olarak tercih edersiniz öğrenmek isterim. Teşekkürler.
Dell inspiron 5559 ram ekleyememe
Konuyu Dell bölümüne açmıştım ama burdan açmak daha mantıklı olur. https://forum.donanimhaber.com/dell-inspiron-5559-ram-ekleyememe--151328834
Dell inspiron 5559 ram ekleyememe
Herkese merhaba, konuyu iyi anlatabilmek için biraz hikâyeleştirecegim çünkü teknik anlamda iyi değilim şimdiden teşekkürler.
Öncelikle benim inspiron 7559 bilgisayarıma 8gb DDR3L 1600mhz ram aldım ve taktigimda direkt gördü ve çalıştı. Cihazımda halı hazırda 8gb ram vardı. Arkadaşımın inspiron 5559 bilgisayarında 4gb olan ram belleğe de benim aldığım ram in aynısını aldık 4+8 12 GB yapmak için. Onun da bilgisayarı ddr3l 1600mhz destekliyor.
Arkadaşım halihazırdaardaa 4gb in yanına yeni aldigi 8gb taktiginda PC çalışıyor ama ekran gelmiyor. Sol alttaki ışık beyaz ve kırmızı yanıp sönüyor bu bir hata gostergesimidir bilmiyorum. Yeni aldığı rami çıkardığında eski ramle normal bir şekilde çalışmaya devam ediyor.
Bunun üzerine arkadaşin yanına gittim, ramde sorun vardır diye bendeki rami çıkarıp ona taktik ama yine çalışmadı. Asıl sıkıntı rami tekrar kendi bilgisayarıma taktigimda benim pc de açılmadı. Sorun neyde olabilir?
Ben kendi bilgisayarımda bios ayarlarını defaultladigimda sıkıntı kalmadı yani ram çalıştı görüyor ama arkadaşın pcsine format dahil tüm sıfırlamalari yaptığımız halde olmuyor.
Bu kadar uzun yazdım ama olay basit bir uyumsuzluk mudur?
Bu yeni aldığımız ram
Bunlar da arkadaşın PC bilgileri
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Memur ve Mühendis Atamalarının Farkları
|
|
|
3'te 1 hizmet nedir?
|
Samsung IMEİ Kayıt Dışı Olması
|
Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.509
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 13.735 (Bu ay: 559)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.750 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic