50-65 bin arası kasa tavsiyesi
Arkadaşlar uzun süredir ps de takıldığım için pc sistemlerinden biraz uzak kaldım sizden ricam intel işlemcili ve nvidia ekran kartlı bir sistem önerebilir misiniz.
Superonline Problem.. Yardım
Arkadaşlar millenicomdan internetimi cuma gunu superonline taşıdım.Gelen teknisyene hangi firmadan geçtiğimi belirttim.Evrakları imzaladım millenicomdan gelen net kesildi ve superonline geçişim sağlandı.1 gün sonra millenicomu üyeligim hakkında bilgi almak için aradım.Uyeligimin aktif göründügünü ve kendilerine herhangi bir bildirim yapılmadığını belirttiler.2 tane aktif portum oldu.Superonline aradıgımda millenicomla görüsmem gerektigini millenicomu aradıgımda superonline ile gorusmem gerektigini söylediler :D Pazartesi günü millenicoma kendim iptal dilekcemi gönderdim.Bugun itibari ile iptali kendim sağladım.Bu seferde superonline dan aldıgım hizmette abukluklar olmaya başladı dün itibari ile 50 mbit internet alırken suanda alabildigim hız 1 mbit.Çağrı merkezini aradım.Kayıt açtılar fakat 10 dk sonra kaydımı bina içi problem olabilir diye kapattılar.Tekrar aradım elektrikçi cagırıp baktırmanız gerekiyor dediler.Gittim elektrikci getirdim.Hiçbir problemin bulunmadıgı belirttiler.Şuanda jitterim 100 ve indirme hızım 1mbit gorunuyor.Daha önce sorunsuz kullandıgım millenicomda hiçbir sorun yokken nasıl bina içi problem olabilir bilmiyorum.Superonline 12 ay taahhüt yaptım fakat sorunuma yardımcı olan kimseyi muhattap bulamıyorum.Konuyla ilgili yardımcı olabilecek arkadaş var mıdır ?
İşlemci ve Anakart Tavsiyesi
|
Parça değişikliği ve Uyumu hakkında yardım..
2000-2500 tl arası pc önerisi
|
Telefon Kaydı İle ilgili ..
|
Neutron Music Player Ayaları.
|
Ultimate Team Online Season
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.250
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 4.874 (Bu ay: 113)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 950 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor