H168A QOS AYARI BİLEN VAR MI ???
Heryere baktım ancak bu modemin qos ayarını yapanı görmedim. ana menüsü biraz daha farklı diğer zyxel modemlere göre. Karantina zamanı internetim çok yavaşladığı için diğer cihazların hızını biraz kısmak istiyorum bilen varsa lütfen yardımcı olsun .
Zyxel modem dns değiştirme nasıl olur ttelekom
Dostlar daha önce Tplink modem kullanıyordum. Ancak İnternetimde çok fazla kopmalar olunca iss den altyapı problemi olmadığı, modemin değişmesi gerektiği söylendi. bende uğraştım modemi değiştim. ancak sorun devam ediyor. internet ışıklarımın hepsi yanmasına rağmen internetim ya çok yavaşlıyor ya da kopuyor. Ancak modemi kapatıp açınca düzeliyor. Çok araştırdım sorunum sanırım dns kaynaklı ama arayüz karışık bulamadım yardımcı olurmusunuz ?
İntternetimi alalı 1 ay olmadı ancak sürekli kopmalar yaşıyordum. ilk zamanlar modemden olduğu ve modemi değişmem söylendi. bende TP link Archer model modemi değiştirip Zyxel markalı modemi kullanmaya başladım ancak sıkıntılar devam etti. fotoğrafta da görüldüğü gibi günlük kaydı diye bir şey var ve orada benim internetim ne zaman kopsa hata kodları vs yazıyor. Ancak inernetten de bulamadım. Ne yapmalıyım internetten soğuttu bu kopmalar beni.
Kvk teknik servis fiyatlandırma
Koşu bandı hoparlör
|
Oto tybe mp3 cdlerde takılıyorr
|
800 900 arasi telefon onerisi
|
Gitti gidiyorr yardım
|
t50 internet sorunum
Lg G3 Htc one m8 mi ??
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 77
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.514 (Bu ay: 17)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar