1.4 tsi 125 hp b8 passat alacağım yardım
Monster abra ısınma performans
|
10 Yıllık laptop
Selamlar 10 yıllık asus laptopum var. 16gb ram 4 gb ekran kartı i7 işlemci özellikli. şu anlık 256 gb dahili harddisk takılı üstünde (değiştiricem). Sorum şu, bilgisayarımın özellikleri çok iyi ancak performansı kötü sayılır. 10 yıllık laptopu adam etmek için neler yapmalıyım, bilgisayarın potansiyelini tam kapasite kullanmak istiyorum. Önerileriniz neler?
Fd6 otomatik vites geçiş hissiyatı
|
Scirocco
|
OTOMOBİL SATIŞLARINA TAKSİT GELDİ
|
Fd6 ön konsol çıtırdama sesi
2009 fd6 aracımla parke yollarda duyduğum ön konsoldan gelen bazen sol bazen sağ bazen orta kısımdan gelen anlamsız çıtırdama sesleri. Videoyu bırakıyorum yorumlarınız nelerdir
Otomatik şanzıman tamiri
Otomatik civic şanzıman sorunu
2009 otomatik premium paket 89 binde aracım var. arabayı çalıştırdıktan sonra ilk 2 den 3 e geçerken garç diye bir ses geliyor, sonra o sesi bir daha duymuyorum. Kontak kapatıp tekrar çalıştırdığımda tekrar ilk 2 den 3 e geçerken gene aynı sesi veriyor, daha sonrasında O ses 2 den 3 e geçerken uğultuya dönüşüyor. bazen de 2 dan 3 ye geçerken değil de 2'den 3'e doğru devir verirken vites atmadan önce o sesi veriyor. Garçç diye bir ses , metalik yani. şanzıman yağını yeni değiştirdim vites geçişlerinde hiçbir problem yok. Ama bu ses beni araçtan soğutmaya yetti. Ne olur bir çözüm önerin
Otomatik civic şanzıman sorunu
2009 otomatik premium paket 89 binde aracım var. arabayı çalıştırdıktan sonra ilk 2 den 3 e geçerken garç diye bir ses geliyor, sonra o sesi bir daha duymuyorum. Kontak kapatıp tekrar çalıştırdığımda tekrar ilk 2 den 3 e geçerken gene aynı sesi veriyor, daha sonrasında O ses 2 den 3 e geçerken uğultuya dönüşüyor. bazen de 2 dan 3 ye geçerken değil de 2'den 3'e doğru devir verirken vites atmadan önce o sesi veriyor. Garçç diye bir ses , metalik yani. şanzıman yağını yeni değiştirdim vites geçişlerinde hiçbir problem yok. Ama bu ses beni araçtan soğutmaya yetti. Ne olur bir çözüm önerin
Meslek: Rehberlik ve Psikolojik danışma uzmanı
Pes etmek yok , savaş ! kurtuluşa dek.. |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 448
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 16.319 (Bu ay: 404)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 379 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic