Dağ bisikleti vs şehir bisikleti
Merhaba, 2. El bisiklet alacağım. Normalde şehir bisikleti almak istiyorum ama uygun fiyata mosso wildfire buldum.
Eskiden amartisörle vs dağ bisikletleri hantal oluyordu ama şimdi kg farkı çok yok. O yüzden sizce mtb alıp, ince asfalt lastik taksam şehir bisikleti gibi atik olur mu?
Not. Şehirde kullanacağım ve 120 kgyım
Merhaba, bu tarz bir ürün arıyorum. Modem bilgisayardan uzakta, kablolu bir şekilde bağlamam lazım. Diğer türlü normalde 50 mbps iken bilgsisayarda 7mbps alıyorum.
zyxel marka vardı böyle bir şey ama bozuldu. Tavsiye ettiğiniz bir ürün var mı? Çok pahalı olmayan
EVEREST EWR-523N2 REPEATER+ACCESS POİNT+BRIDGE CLIENT ROUTER KABLOLU+KABLOSUZ AKTARIM 300 MBPS
Pcye ikinci oturum
Merhabalar, oğlumun bilgisayarda oyun oynaması için ikinci oturum gibi bir şey yapmak istiyorum. Oraya oyun indirdiğimde benim kendi hesabıma olursa virüs bulaşsın istemiyorum. Böyle bir şey mümkün mü?
İpad pro 3. Nesil VS İpad Air 5. Nesil
Merhaba, ipad almak istiyorum. Bütçeden dolayı ipad air 5.nesil ile ipad pro 11 inç 3. Nesil arasında kaldım.
Oyun, film, çizim, not, adobe vs kullanım yapıyorum. Sizce hangisi en mantıklı tercih olur? 120 hz olmasından dolayı pro daha iyi gelecek gibi ama çok farkeder mi sizce?
silinebilir
İlginize teşekkürler.
180 Bin HB Araç tavsiyesi
Merhabalar,
180 bin lira civarında hb bayan aracı bakıyoruz. sorunsuz, sürüşü kolay, küçük araç önerilerinize açığız
nissan micra, chevrolet spark fena durmuyorlar gibi ama arabadan anlamadığım için nasıllar bilgim yok pek.
Suzuki Swift 1.3 mü, Opel Corsa 1.3 cdti mı?
|
Bunlardan hangisini önerirsiniz
|
1.Nesil Mazda 3
|
Son Giriş: 3 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.999
İkinci El Bölümü Mesajları: 113
Konularının görüntülenme sayısı: 133.855 (Bu ay: 1.912)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 804 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun