Notebook ram overclock
Merhaba acer predator oyuncu dizüstü bilgisayarım var 32 gb ram intel 10750h rtx 2070 sorum şu ram frekanslarını overclock yapıp arttırmak istiyorum bios üzerinde böyle bir bölüm yok
Windows üzerinden bir program vasıtasıyla ram overclock yapabilir miyim ?
Foot Balance Ayak Tabanları hk.
Merhaba arkadaşlar iş yerinde uzun süreler ayakta çalıştığım için ayaklarım da inanılmaz ağrılar oluşuyor foot balance diye bir marka kişiye özel tabanlı yapıyormuş ama çok pahalı 800 tl falan diye söyleniyor acaba kullanıp memnun olan var mı google yorumları memnun ama bana pek samimi gelmedi oradaki yorumlar birde buraya sorayım dedim
Teşekkürler.
Dev ekran Faresi
Merhaba arkadaşlar projeksiyonda 1080p çözünürlükte pubg oynuyorum yaklaşık ekran boyutu 250 cm fakat bişey takıldı kafama 250 cm bir ekranda oynadığım için standart bir kablosuz fare işimi görüyor ama daha iyi olması için yüksek dpi li bir fareye geçsem bişey değişir mi oynadığım ekran da yoksa bişey fark etmez mi
Yada 250 cm büyüklüğündeki bir ekranda önerebileceğiniz fare var mı kablosuz olmak şartıyla.
SAYGILAR
Fare önerisi
Merhaba arkadaşlar projeksiyonda 1080p çözünürlükte pubg oynuyorum yaklaşık ekran boyutu 250 cm fakat bişey takıldı kafama 250 cm bir ekranda oynadığım için standart bir kablosuz fare işimi görüyor ama daha iyi olması için yüksek dpi li bir fareye geçsem bişey değişir mi oynadığım ekran da yoksa bişey fark etmez mi
Yada 250 cm büyüklüğündeki bir ekranda önerebileceğiniz fare var mı kablosuz olmak şartıyla.
SAYGILAR
Dev Ekranda Fare önerisi
SAYGILAR
Msi gtx 1080 sli hk.
merhaba arkadaşlar 2 adet msi gtx 1080 ekran kartım var sürücüler güncel windows güncel herşey güncel sli köprüsü aldım taktım nvida denetim masasında sli ayarı olması lazım aktif etmek için sli ayarına dair bir bulgu yok neden acaba yardımınızı rica ediyorum
saygılar
Pubg steam yayında kasıyor.
|
Kablosuz klavye mouse
|
Asus prime b350 ram sorunu
|
Pc için Projektör perdesi
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 181
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 15.228 (Bu ay: 172)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar