Epic games üzerinden Detroit Become Human satın aldım. Oyunu yükledim açtım ve ilk bölümde karakter kendiliğinden kameraya doğru yürüyor. Ne yapsam düzeltemedim. Klavye değiştirmeyi denedim ayarları kurcaladım, PS4 gamepadi ile denedim düzelmiyor. Daha önce aynı problemi yaşayan var mı?
Usb to ethernet dönüştürücü hakkında
Merhabalar. Mibox S cihazımı internete kablo ile bağlamak istiyorum. Ethernet çıkışı olmadığından dönüştürücü ile problemi çözmeyi düşünüyorum. 50mbit internetim var, dönüştürücüde düşük hız veya kopma gibi problemler yaşanabilir mi? Bir de kullanan arkadaşlardan ürün tavsiyesi rica ediyorum. TPlink markasına baktım ama 400-500TL dönüştürücü için çok fazla. Uygun fiyatlı bir şeyler arıyorum.
Samsung laptop sürekli açılıp kapanma problemi
Merhaba iyi akşamlar herkese. Samsung marka laptobuma windows 11 yüklemek üzere format attım. Formattan sonra şöyle bir problem çıktı karşıma; bilgisayarı açıyorum, samsung yazısı geliyor, daha sonraki ekranda loopa düşmüş gibi sürekli ekran kapanıp kapanıp açılıyor. Windowsun yüklü olduğu flash belleği boot gösterip press any key kısmında tuşa basmazsam bir sonraki adımda hdd'den boot olup windows açılıyor. Problem neyden kaynaklı olabilir? Formattan önce bir problem yoktu o yüzden donanımsal bir problemden çok yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bakır Kablo Ek Problemi
Merhaba herkese, evimde kullandığım internet yan binadaki turktelekom kutusundan bakır kablo ile geliyor. Zamanında kablo bir nedenden kısa geldiği için kutudan çıktıktan sonra bir ek yapılmış. O ek ile bina girişine geliyor, bina girişinde bir ek daha yapılıp o kablo ile modeme taşınıyor. Yani telekom kutusundan modeme girene kadar 2 ek var. Bu kablo ile superonline 50mbps hız almaya çalışıyorum fakat bir türlü stabil hız alamıyorum. Kopmalar, aşırı hız düşüşleri yaşıyorum. Bu bakır kablo 2 ek ile 50mbps hız taşıyabilir mi? Superonline ile görüşmemde hat değerlerinin sorunsuz olduğunu belirttiler.
Konuyu doğru bölüme açtığıma emin değilim, yanlışsa kusura bakmayın.
Home tuşu bozuk recovery moda girmek istiyorum?
|
Bilgisayar donması
|
Piranha Aristo Tab 2 kapanma sorunu
|
Android root kaldırma yardım
|
LOL ve CS:GO için mouse önerisi
|
Reklam Virüsü
|
İlgi Alanları: PC oyunları, PC
Cevap yazarken alıntı yaparak cevap yazın lütfen. MSI G31M3-F | Intel Core 2 Quad Q9550, 3.0GHz | Nvidia GeForce 9600 GT 2GB DDR3 256bit | Kingston 3 GB DDR2-885MHz | ST380215AS ATA Device (80 GB, 7200 RPM, SATA-II) DH LOL Vayne
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.415
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 20.306 (Bu ay: 227)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 30 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware