Merhaba Arkadaşlar 2004 model hyundai accent admire 1.6 otomatik şanzumanlı aracım 5500 km de yağın neredeyse tamamını eksiltiyor. Son olarak lpg sistemi olan araçlar için PO motor yağı almıştım. Oda beni 500 km daha fazla götürdü ve şuan çubukta en düşük çizgide yağ seviyesi. 5000 km den şaşmıyor ama eski clio2 aracımda oda lpgli idi. 10 bin kmde bir değişiyordum. Sizce bu seviyeler normal mi ?
aracım 135 bin km de. Yürüründe hiçbir sıkıntısı yok. 180 km/h rahat görebildiğim bir araç.
SAMSUNG TV BEYAZ IŞIK
|
Clio 2 2001 RTA - LPG de tekleme ve titremeler
Merhaba arkadaşlar. 2001 Model clio benzinli aracım var. 1 Sene oldu CANDAN MÜHENDİSLİK Ümraniye de lpg taktırdım. (ATIKER GRAND ) Aracın 10 bin bakımı yaptıktan sonra uzun yol yaptım. Fakat dönerken İstanbul'a vites geçişlerinde teklemeler oldu ve lpg de aracın motoru benzinliye göre hafif daha sarsıntılı çalışmaya başladı. Aracı kaldırırken sorun yok fakat özellikle 2. ve 3. viteslerde gaz verdiğimde gücünü toplarken yalpalayarak gidiyor. Benzinde fişek gibi fakat gaza geçince kendini geri kaçırarak devam ediyor. Özellikle yokuşlarda bariz sıkıntısı var. 10 bin km benzinli gibi kullandım lpg sistemini şimdi patlak verdi.
Çözüm arayışları şu şekilde oldu :
- Candan mühendislikte kontrol ettiler 1 tane enjektör değiştirip garantiden kontrol etmemi söylediler. sorun aynı devam etti.
- Candan mühendislik lpg bujileri taktı bujilerimin yeni olduğunu belirttiğim halde. (MAIS Bujiler) Sorun devam etti.
- Lpg buji kablosu aldım yeni - Sorun devam etti.
Sürekli aynı sorun devam ediyor. Sizce ateşleme bobininde sorun olabilir mi? Sorunun olup olmadığını nasıl tespit ederim parça almadan ustalar bulabilirler mi?
Merhaba arkadaşlar, Kayınvalidenin telefonu sim tanımıyordu. Bende telefonu fabrika ayarlarına çevirdim düzelir umuduyla ancak telefon bir daha açılmadı. Ekranda Android başlatılıyor yazıyor ve tekrar tekrar 10 dakikadır yeniden başlayıp duruyor. Şuan size yazarkende aynı durum var. Hard formatta denedim olmadı. Önbelleği sildim olmadı ( factory vs... )
En son ODİN3 yükledim pc ye oradan yazılım atarım yeniden dedim ama download ekranındayken usb takıyorum tepki yok tanımıyor pc'yi. pc usb den şarj oluyor usblerin hepsini denedim.
Bana yardım edin lütfen telefon tertemiz ama böyle yazılımında kurbanı olmak istemiyorum ....
Teşekkürler şimdiden.

Clio 2 RTA 1.4 2001 ATIKFAST LPG TAKIYORUM
|
Acil yardım- istanbul
|
|
Renault Clio 2 1.4 RTA 2001 hoparlör önerisi
|
Renault Clio 2 1.4 RTA 2001
|
Meslek: Restorasyon Uzman,Yazar
RestorasyonUzmanı |
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 126
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.134 (Bu ay: 320)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası