PhpStorm Laravel server sıkıntısı
Merhabalar şuanda Laravel öğrenmeye başladım bu gün kurulumu yaptıktan sonra PhpStorm konsolu üstünden "Php artisan serve" komutu ile Laravel'i aktif edemiyorum başka konsollardan aktif etmem gerekiyor. Konsolun verdiği hata aşağıdaki gibi çözüm bulamadım bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. iyi günler.
Lol Tr 1780 Rp Takas
Merhaba arkadaşlar bir yayıncı arkadşımızın Discord çekilişinden 1780 Rp kazandım fakat West de olduğum için kodu değerlendirme şansım olmadı. Bunu satmak yada West de takas etmek istiyorum var mı isteyen ?
İsmnini hatırlayamadığım oyun.
Merhabalar yıllar önce ipadden oynadığım bir oyun vardı. Oyunun içeriği parmaklarınızı dönen yada kesmeye çalışan bıçaklardan kaçmak için kullanıyordunuz ve 2 kişi oynayabiliyordu. Oyun çok zevkliydi ve herkesin parmakları birbirine karışıyor işler karmaşıklaşıyordu. Bu oyunu 2012 de filan oynuyordum hatırlamak istedim ama bir türlü bulamadım bayağıda aradım. Hatırlayan oynayan yada bulmama yardım edecek bilgisi olan varsa çok sevinirim.
Php bilen birilerinden yardım.
Merhabalar, şuanda Php eğitimi alıyorum derslerde ödev olarak aşağıdaki resimdeki sayfayı yapmamızı istediler fakat nedense eğitimimin ilk aşamasındaki C# da anladığım kadar PHP tarafında bir şey anlayamadım. Derslerden geri kaldığımı hissediyorum resmen. Php bilgisi olan birisi bana bu sayfayı anlatarak yapabilme şansı olur mu ? Eksik taraflarımı tamamlayıp sınıfıma yetişmek istiyorum.
Takıldığım bir yer.
Merhabalar yaklaşık 1 aydır C# üzerine yazılım eğitimi alıyorum salı gününe kadar yapmam gereken bir proje var ama bir türlü beceremedim. Acaba c# bilen ve bana yardımcı olabilecek birileri Discord üstünden ekran paylaşsam ve bana hatalarımı anlatsa yardımcı olsa çok sevinirim.
Merhabalar, yazılım eğitimi almaya başladım fakat studio üzerinde bir kodu çalıştırmaya çalıştığım zaman önüme aşağıdaki ekran geliyor ve hiçbir şekilde kodu çalıştıramıyorum. Dünden beri 50 kere sildim yükledim internetten araştırdım hiçbir çözüm bulamadım. Yazılan kodu başlatmak için bastığımız tuşda normalde "Başla" gibi bir ibare olması gerekirken bende "İliştir" yazıyor ve değişmiyor.
Puan görememe
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 4.223 (Bu ay: 79)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama