Herkese merhabalar. 2 yılı aşkın süredir Beko km 80 kurutma makinesi kullanıyorum. Son bir yıldır bir koku sorunundan dolayı inanılmaz mutsuzum. Makine yıkama yaparken de dayanılmaz bir koku oluyor banyoya girmek istemiyorum. Program bitince de çamaşırlar sanki uzun süre ıslak bir poşetin içinde kalmış gibi kokuyor. Makinenin quick and shine koku aparati var. Onu yenileyince bir nebze rahatlıyor ancak 10 yıkama falan sonra gene aynı. Kondensatorun orada hafif bir nemlenme görüyorum alt tarafı temizlerken ondan olabilir mi bilmiyorum. Lütfen bir yardımcı olun
Beko mu Bosch/Siemens mi
Herkese merhaba. Kurutma makinesi ihtiyacım bulunuyor.
Beko km 80 veya 90 aynı makine kgdi farklı
Bosch WTR85V00TR veya Siemens WT45RV00TR
Bu iki model arasındayım. Beko yaklaşık 2 bin TL daha ucuz. Eğer benzer işi yapıyor ve memnun ediyorsa sırf marka için fazla para ödemek istemiyorum ve zorlanacagim. Ama illa ki değer diyorsanız kaliteli olanı almak isterim. Bu konu hakkında düşüncesi olan paylaşırsa sevinirim ve Beko kullanıcısi varsa memnunlar mi
Verso baskı balata
Herkese selamlar. Babama kullandığı Toyota Verso arabamızın baskı balatası değişmesi gerekiyor. Usta motorun da inmesi gerektiğini söylemiş böyle bir durum versoya özel mi bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Günısı tavsiyesi
|
|
Basketbol ayakkabısı
|
|
Vestel tv yatay çizgi sorunu
|
|
Bolu-Muğla/seydikemer güzergah önerisi
|
Meslek: Öğretmen
Honda Civic (2002)1.6 VTEC ES benzin+lpg ( atiker obd) 'beyaz'Honda cgl 125 2008 Mercedes-Benz 1993 200e w124 kasa (kare motor-8tuş klima) Hyundai Accent 1.3lx benzin+lpg(lovato) gümüş gri 1.33 toyota corolla (2015)& 1.6 toyota verso (2012) |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.510
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 32.952 (Bu ay: 718)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.970 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası