Denizi Kum Tatil Beldesi Tavsiye
Merhaba arkadaşlar,
Sizlere bi şey danışmak istiyorum. Çok tatil yapan biri olmadığım için fikirlere ihtiyacım var. 3 senedir tatil yapamadığımız için ailecek okul başlamadan evvel istanbuldan Akdeniz bölgesine kaçıp dinlenmek istiyoruz. Malum pandemi meselesi de işin içine girince insan biraz tedirgin oluyor. Şu ana kadar sadece CLUB MEGA SARAY diye bir yere gitmiştim. Aynı yeri tercih etmek istemiyorum yeni yerler görmek için. Denizi çakıl olmayan bol kumlu olan ve çocuk için de rahat hareket edebileceğimiz oğlumuzun da eğlenebileceği bir tesis arıyoruz. Bilen veya daha önceden giden veya gidilen yerleri benimle paylaşır ve fikir verirseniz çok sevinirim.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar selamın aleykum, Konuyu doğru yere mi açıyorum bilmiyorum yanlız kafam çok karışık. 1 hafta 10 gündür telefon araştırıyorum, video incelemeler karşılaştırmalar falan derken izledikçe daha çok karıştı. İşin kötü tarafı mükemmel telefon yok. Bir tanesinde bi özellik iyi iken öbüründe başka bi iözellik yok. Hepsi kendine göre farklı bir yönden daha iyi. Ama ne yazık ki benim için ifade ettikleri şey aynı : Bu kadar para vereceksem 4 sene beni götürmeli. Çünkü şu anda SAMSUNG S9 kullanıyorum 2 buçuk senede gitti telefon ne şarjı dayanıyor ne de işlemci ömrü kaldı. Biri arıyor arayanı görmüyorum falan çok değişik şeyler olmaya başladı.
Ben ne yapayım bana bir fikir verin lütfen !? 1 hafta 10 gün içerisinde almayı düşünüyorum, siz olsaydınız ne yapardınız ?
|
|
Microfon Sıkıntısı - WİNDOWS 10
|
|
PSN + MULTİPLAYER
|
|
Battle Tag : Haleluyah#2745 PSN : NoobSenseii Steam : aticenis |
[color= |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 264
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 4.850 (Bu ay: 112)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 34 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun