İstanbul Yaşlı Bakıcı
İstanbul'da yaşlı bakıcı arayanlara profesyonel kadrosu ve uzun yılların tecrübesi ile hizmet veren Hizmet Plus firmasını öneriyorum. Yaşlı bakıcı, hasta bakıcı, bebek ve çocuk bakıcısı, oyun ablası gibi bir çok hizmeti veren firmanın internet sitesini inceleyerek detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.
2023 LGS Sınavı İçin 1. Dönem Kitapları
Maalesef ülkemizde yaşanan acı deprem sonrası hayatımızda bazı değişiklikler olmaya devam ediyor. Bugün milli eğitim bakanı tarafından yapılan açıklama ile 2023 LGS sınavında öğrencileri 8. sınıf 2. döneminden muaf olacakları belirtildi.
LGS 2023 sınavına girecek öğrenciler sadece 8. sınıf 1. dönem sonuna kadar olan konulara çalışması yeterli olacak.
LGS 2023 sınavı için artık normal bir LGS denemesi çözmemeniz ve tüm konulara çalışmanıza gerek yok.
Aşağıda size lgs 1. dönem konularına özel soru bankaları ve denemelerin olduğu ürünleri paylaşıyorum.
Enaktif.com internet sitesinde okul açılma dönemine özel kırtasiye alışverişleri için ekstra %5 indirim kodu var.
Son Kullanma Tarihi: 15 Eylül 2022
Geçerli Kateogri: Kırtasiye ve Ofis Ürünleri
Kod: OKUL
Sadece https://www.enaktif.com/kategori/kirtasiye bu kategoride bulunan ürünlere indirim uyguluyor.
Üye olmadan hediye çeki kullanımına izin verilmiyor.
Puan Eğitim Sitesinde %20 İndirim Kodu
Merhaba arkadaşlar,
Önce pandemi ile uzaktan eğitim, sonra yükselen kitap fiyatları ile dijital eğitim hayatımıza çok hızlı bir giriş yaptı. Son zamanlarada bir çok dijital eğitim markası piyasaya çıktı. Bunlardan bir tanesi olan Puan Eğiitm sistemi için geçleri indirim kodunu sizlerle paylaşmak istedim.
Kod ile puanegitim.com sitesinde her alışverişiniz içi ekstra %20 indirim kazanıyorsunuz.
Son kullanma tarihi 30.11.2022
KOD: EM200070
|
|
Golf 4 cd changer
|
|
Kime ne ki ? |
Kime ne ki ? |
Ne kadar et o kadar kıyma ! |
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 104
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 4.053 (Bu ay: 49)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 11 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar