MSI MAG274QRF QD TYPE B KABLO
iyi forumlar.
başlıktaki monitörü aldım. msi gaming osb uygulamasını indirdim görüntü düzenleme için.
uygulamaya girince type b girişi yapınız yazdı. elimde type bi tarafı type b bi tarafı usb girişli kablo var ancak ne kasada ne de monitör de type b girişi var.
internette type b dönüştürücü de bulamadım. çözüm nedir?
25 Bin TL Sistem Önerisi
İyi forumlar..
PS5 satip üstüne para koyup PC toplama kararı aldım.
PS5i de sattığımı düşünürsek biriktirdiğim para ile beraber 25 bin TL lik bütçem var.
Halihazirda bir PC yok.
Oyunları Türkçe oynamak için böyle bi şey yapmak istiyorum. PS5te aldığım ekran görüntüsü kalitesinde bir sistem istiyorum.
O yüzden monitör klavye vs her şey dahil 25bine kadar bir sistem önerisi alabilir miyim müsait bi vaktinizde?
Superonline Hız Sorunu
İyi forumlar..
İnternet işinden anlayan var mı yav detaylı bir şekilde?
superonline 35mb üyeliğim var. ekstra internette bi şey yapmadan xboxta kontrol ettiğimde 24 çıkıyor
internette speedtestte 24 çıkıyor
altyapı sorgulayınca 60 çıkıyor
pc den idm den indirince 30a kadar çıkıyor.
4 sene önce aynı evde başladığımda 8mb ile başlamıştık sonraki sene 12ye çıktı sonra 24 sonrada 35e yukselttiler sırayla. ama modem hiç değişmedi. 4 sene önce gelip kurulum yapılan şeye ek bi şey yapılmadı. ama 35 şuan olmuyor.
sorun modemde midir sitenin başındaki modem kutusundaki kablolar mı algılayamiyor nedir acaba yorumu olan?
10.000 TL Sistem Tavsiyesi (Yardım)
İyi forumlar...
Bende baya donanımlı PS4 var. 3tb harici harddisk çift kol PS içinde 90 oyun falan var. Bunu ve laptopumu satıp güzel bir oyun bilgisayarı sistemi kurmak istiyorum..
Ekonomik şartlar, dolar vs. gibi konuları da düşünürsek 10k ya beni üzmeyecek, Fifa, pes, cod gibi her sene çıkan oyunları yüksek ayarda oynatacak sistem kurabilir miyim? Yoksa PS4 ile devam etmek daha mı mantıklı?
Samsung Galaxy s3 Şebeke Sorunu
|
Samsung Galaxy s3 Şebeke Sorunu
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 387
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 5.532 (Bu ay: 80)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 224 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun