Video :
Sistemim 2 aylık bütün parçaları sıfır aldım kendim montajladım. ilk 2 ay problemsiz kullandım ama son 3 gündür herhangi bir oyuna girdikten dakikalar sonra pc elektrikler gitmiş gibi kapanıyor. Videoda görmüş olduğunuz gibi ısınma problemi yok CPU ve GPU normal ısıda. PC boştayken kapanma sorunu olmuyor.
Kasa içerisindeki kabloları kontrol ettim hepsi yerine tam oturmuş bütün fanlar normal şekilde çalışıyor.
CPU termal macunu yeni.
Şuana kadar problemi çözmek için yaptıklarım.
RAM'ler yerine tam oturmuş yerlerini değiştirdim düzelmedi.
Windowsu güncelledim düzelmedi.
Driverleri güncelledim düzelmedi.
Kule tipi işlemci fanı vardı o söktüm AMD stok fan taktım düzelmedi.
UPS'ye takılıydı çıkardım direk prize taktım düzelmedi.
Prizde sıkıntı vardır diye Farklı prize taktım düzelmedi.
650 Watt +80 Serfikalı MSI marka kaliteli PSU kullanıyorum fakat PCyi açar açmaz PSU'dan cızırtı sesi geliyor.
Problemin PSU'dan kaynaklandığını düşünüyorum. Fabrika çıkışı hatalı üretim olabilir.
Masraf yapmadan önce size sormak istiyorum problem başka nerede olabilir ?
Sistem Özellikleri
RTX 4060
AMD Ryzen 5600
RAM 16 GB DDR4 3600MHz
A520M-K anakart
MSI 650watt PSU
PSU LİNK :
Merhaba arkadaşlar diyelimki evde 3 bilgisayar var ve hepsi aynı modeme bağlanıyor. Bir bilgisayar hacklenirse hackleyen kişi wireless ağından diğer bilgisayarlara sızabilir mi böyle birşey mümkü müdür ?
AMD sistem topladım video sessiz olduğu için soğutucuyu montajlamayı anlayamadım. Soğutucuyu işlemci üzerine yerleştırdiiğimde çentikler breketlere ulaşmıyor kısa kalıyor. Tek çare önce bir çentiği takıp sonra güç uygulayıp bastırarak diğer çentiği takmak gibi gözüküyor doğru mudur ? işlemciye zarar vermek istemiyorum doğru teknik nedir bilen var mı ?
Merhaba arkadaşlar örneğin galatasarayın logosunu kullanmadan sadece renklerini , sloganlarını , futbolcuların resmini kullanarak tişört, kupa gibi ürünlere baskı yaparak satmak suç teşkil eder mi ? lisans almak gerekiyor mu ? bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum çok araştırdım herhangi bir cevap bulamadım.
Toshiba L50 Anakart tetik almıyor
|
4 tane üslü sayı sorusu
|
üslü sayılar basit soru bi bakıverin
|
üslü sayılar çok basit mat sorusu
|
mat1 üslü sayı sorusu 2 tane
|
Laptopu fişten cıkarınca sistem çöküyor
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 53
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.781 (Bu ay: 39)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar