Kullanılmayan Appleri Otomatik Devredışı Bırakma Sorunu
selamlar,
böyle bir özellik getirmişler, uzun süre kullanılmayan appleri playstore'a girip "etkinleştir" demem gerekiyor. bunu devre dışı bırakmanın yolu yok mu? aradım baya ama bulamadım.
devre dışı olmasını istemiyorum
batarya ayarlarında uykuyu kapattım bakalım olacak mı
Manuel vs Otomatik Masraf Farkları
Selamlar,
2012 fiesta ve 2017 egea gibi araçlara bakıyorum almak için, ilk arabam olacak.
Aklıma takılan soru şu örneğin
2012 fiesta aldığımı düşünelim. "Otomatik vites masraflı" konusu var.
Şöyle bir örnek veya orantı var mıdır? örneğin manuel vitesli aracın bakımda masrafı 10k çıkar. otomatik vites olsa 40k. 4 katı. veya rutin gideri yoktur ama arıza yapınca 100k otomatik için, manuel için 10k gibi.
yani cepten ne kadar çıkar, onu karşılayabilir miyim? onu hesaplamaya çalışıyorum ama internette bir veri bulamadım bununla ilgili.
Bilgisi olan var mıdır?
Ucuz Dayz Nereden Bulunur?
Selamlar,
steamda 900 tl, g2a tarzı sitelerde 40 euro civarı fiyatı. ortalama 800 900 tl.
Ucuza nereden bulabilirim? sanırım hesap alma seçeneği var birde.
ek olarak indirim dönemlerinde dayz ne kadar indirime düşüyor. son indirimde ne kadar düşmüş gibi dataları nereden görebilirim?
bilginiz var mıdır?
Gamer PC Tavsiyesi Yapar mısınız ? i5 vs i3
Selamlar, gamer kasa almak istiyorum, biraz araştırma yapıp aşağıdaki ürünleri buldum. Bu konuda bazı merak ettiklerim var yardımcı olur musunuz lütfen?
Oynadığım oyunlar,
conqueror's blade & rainbow 6 siege. ( tabi farklı oyunlarda olur zamanla, almışken diğer oyunlarda da zorlanmayacak bir şey arıyorum. )
1) i5 12400f ile i3-12100f arasındaki fark 230fps - 210 fps yaklaşık %10 fark var gibi görünüyor.
%10'luk performans farkı için 6000 tl (%30) fazladan vermek mantıklı gelmiyor bana, siz ne düşünürsünüz ?
(i3-12100f 'de iyi fps'ler alıyor gibi görünüyor videodan.)
2) 11.11 indirimleri yaklaşıyor, oradan ciddi bi indirim düşer mi, nereden düşer emin değilim. takip edicem
Veya farklı üründe önerebilirsiniz, sizin düşünceniz nedir ?
1) i5 12400f + rtx 4060 ti = 20.000 TL
2) i3 12100f + rtx 3050 = 14.000 TL
3) ie 12100f + rtx 4060 = 16.000 TL
4)
5)
6)
ekleme:
teknobiyotikteki taksit / faiz oranı daha iyiymiş, teknobiyotik'ten almak daha mantıklı gibi. buradan hangi ürünleri önerirsiniz ?
7)
8)
9)
//silindi
//silindi
Selamlar,
Erkek saçını kolay ve güzel şekillendiriyormuş ama fiyatı çok pahalı.
Teknoloji olarak yüksek ısı vermeden bu işlemi yapıyor olmasıda güzel.
Buna benzer, daha uygun fiyatlı ürün var mı bildiğiniz?
Rom / Root Önerisi ( Hangisi Doğruysa)
Selamlar,
Mi 9 lite telefonum var. Son 3-4 aydır sapıtmaya başladı, tuşu kilitlediğim halde videoyu oynatması, 1-2 uygulama açınca sapıtması v.s
Aslında donanımı sağlam, yazılımla çözülebilir belki. Yeni bir telefon almak çok masraflı iş.
O tarz bir şey denesem mi ? Faydası olur mu ?
Normalde uğraşmam ama şuan telefonu çok kullanamıyorum.
Bu arada bankacılık uygulamalarım v.s mevcut o yüzden güvenlik açısından en az riskli, mümkünse risksiz. En yaygın, stabil, en az kafa ağrıtan bir şey olması gerekiyor çok anlamıyorum bu işlerden çünkü.
Yardımcı olur musunuz?
Not: Bankacılık uygulamalarını kullanmamda bir sorun olmaz değil mi ? Giriş yapamama gibi. Bir arkadaşım romlu kullanıyor banka app'lerini kullanamıyor o sebeple.
Turknetten NetSpeed'e Geçtim
Selamlar,
geçen yıl 140 tl civarı fiyatıyla türknete geçmiştim.
1 yılda zam üstüne zam yaptılar. TTNET'in %10 altına yükselttiler fiyatı, netspeed konusunu gördüm ve denemek istedim.
Şikayetlar vardı ama aynı şikayetler her markada var. + taahhüt yok istediğim zaman çıkarım mantığıyla...
Geçiş 10 dk'da kesintisiz yapıldı. Modemin bilgilerini kurdum 60mbps/8mbps görüyorum şuan.
Faturamda 250 tl'den 150'ye düştü.
Büyük markalardan vazgeçin arkadaşlar.
bu arada referans kodum
Fatura Ödememe - Kapanma Cezaları HK (Hukuk Bilenler?)
Selamlar,
Bazı telekom şirketlerinde ve elektrik faturalarında ( ttnet, türknet) 1-2 ay üst üste ödemeyince abonelik duruyor ve kapanma cezası diye 20-50 tl gibi rakamlar yansıtıyorlardır.
Bunun yasal bir dayanağı var mı? Aboneli durdurabilirsin ama sen neye dayanarak ceza kesiyorsun kardeşim trafik polisi misin ?
Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Modeme Ek AP Bağlasam Faydası Olur Mu?
Selamlar,
Akşam 4-5 cihaz aynı anda bağlandığından olsa gerek Wifi baya yavaşlıyor evde.
Hız düşmüyor bence modem kaldıramıyor fazla kullanıcıyı. 1 acces point bağlasam faydası olur mu sizce?
Mesafe açısından değil de trafiği bölmek açısından switch mantığıyla
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.660
İkinci El Bölümü Mesajları: 68
Konularının görüntülenme sayısı: 36.081 (Bu ay: 605)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 982 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun