Yurt dışında Türk hattı kullanımı ve IMEI problemi
Merhabalar,
Yurt dışında yaşıyorum ve banka uygulamalarına vs erişebilmek için türk hattımı ikinci hat olacak kullanıyorum, malum sms almak gerekiyor. BTK ise geçenlerde telefonumun kayıt dışı olduğunu ve kapatılacağını belirten sms gönderdi. Türk hattımı kullanmaya devam edebilmem için illa telefonu tr kaydına aldırmam mı gerekiyor? Yoksa itiraz edebileceğim bir yer var mı?
Herkese merhaba,
Üniversite son sınıf öğrencisiyim. Şehir dışında staj yapacağımdan dolayı arabaya ihtiyacım var. Birkaç haftadır ilanlara bakıp piyasayı anlamaya çalışıyorum fakat 0’ı geçen fiyatlar mı dersiniz, iki aynı arabanın 50k fiyat farkıyla konulması mı dersiniz ben çözemedim. En iyisi burada sizlere sormak diye düşündüm.
Öncelikle bu sene staj senem. Şehir dışında çok istediğim bir firmadan onay aldım. Haftada 2 gün staja gideceğim ve bu sürede o şehirdeki akrabamda kalacağım. Gerek oraya git-gel, gerek pandemi koşullarından dolayı arabaya ihtiyacım var. Aynı zamanda tez yazıp Toefl’a da hazırlanacağımdan dolayı vakit de benim için önemli bir hal alıyor. Ülkemizde işlerin bir süre düzelmeyeceğini düşündüğümden fiyatların daha da artacağını varsayıyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Fiyatların daha uygun seviyeye geleceğini düşünüp bekler miydiniz yoksa şu an da alır mıydınız? 100-140k arası bir bütçem var. Hangi araçlara yönelirdiniz?
Şarj aletleri garip bir şekilde bozuluyor
|
Kampçılık klübü isim önerisi
|
Bisiklet ile 16km kaç dk sürer
|
Hergün 16km mesafe gideceğim, hangi bisikleti almalıyım?
|
Kiralık araba hk
|
Notebook adaptörü bozuldu tamir edilebilir mi?
|
Dolunay taşları hk
|
Örümcek ısırdı zehirlendim galiba
|
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Bilgisayar-Fotoğraf-Telefon-Kitap
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 558
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 27.410 (Bu ay: 318)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 295 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic