Windows 8.1 için usb oluşturma
Daha öncesinde windows 8.1 kullanan cihaz için format atmam gerekiyor fakat rufus üzerinden oluşturacağım usb için hangi seçenekleri işaretlemem gerektiğini bilmiyorum bilgisayar açılmadığı için gpt mi mbr mi olması gerek bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
İ3-10100 için anakart tavsiyesi
Merhaba topladığım sistem için 1000-1500 aralığında anakart önerisine ihtiyacım var. Cevaplar için teşekkür ederim.
- Intel Core i3-10100 3.6 GHz 4 çekirdek 6MB cache LGA1200 soket UHD 630 Graphics 14nm işlemci.
- Kingston Fury Beast 16 GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 CL16.
Biosa Giremiyorum
Merhaba bilgisayarı yeni topladım bilgisayarımdan biosa giremiyorum, fast bootu ekteki gibi kapattım fakat bilgisayar açılışta ekran vermiyor windows açıldıktan sonra veriyor ekranı, bilgisayar açıkken shift+yeniden baslat kısmından biosa yine giremiyorum ekran siyah kalıyor yardımcı olur musunuz.
Anakart Boot LED yanıyor
Merhaba, bilgisayarı bugün topladım fakat anakart üzerinde boot LED yanıyor. Yardımcı olur musunuz?
Yüksek Lisans Yapabilir miyim?
Merhaba bilgisayar mühendisliği 4. sınıf öğrencisiyim son dönemim şuan gano 2.28 ve hali hazırda 7 ders alıyorum mezuniyet sonrası ales ve dil sınavlarına girip yüksek lisans için hazırlanmak istiyorum bu ortalama ile bilgisayar mühendisliği yüksek lisans yapabilir miyim istanbul'da yaşıyorum cevaplarsanız mutlu olurum.
ayrıca ortalamam ne yazık ki 2.50 nin altında kalacak gibi gözüküyor bunun ne derece önemi vardır?
3000 TL Kasa Toplamak
Merhaba programlama ve Matlab için kullanabileceğim kasa toplamak istiyorum. Oyun oynamıyorum ekran kartına şimdilik ihtiyacım yok. İleride sisteme ekran kartı aldığımda sıkıntı çıkarmayacak Intel işlemcili bir kasa toplayabilir miyiz? 3000 TL bütçe ile yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.
SQL SERVER 2012 KURAMIYORUM
Adil Kullanım Kotası Yardım !
|
Bahcelievler berber tavsiyesi
|
Sınıf nakil islemi
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 57
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.707 (Bu ay: 8)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware