85 milyonluk ülkede 15 tane El Cerrahı bulunması.
İlginç bir konudur. Bugün Allah korusun elinizle ilgili cerrahi bir durum olsa doktor bulmanız çok zor.
2 günlüğüne Porsche Panamera kiralayalım dedik…
4 arkadaş 7000 liradan toplam 14 bin verip 2 günlüğüne Porsche kiralayalım dedik dünyaya kaç kere geliyoruz sanki gezip eğlenelim falan filan düşüncesiyle.
neyse içeri girdik belinde Glock 18 olan dövmeli mövmeli pislik bir tip. Bize boş senette dahil olmak üzere 50’den fazla evrak imzalatmaya çalıştı oku oku bitmiyor. Arabanın üstüne kuş sı*sa bize geçirecek. Bizde vazgeçtik bu davadan. ağzımızın tadıyla bi araç bile kiralayamıyoruz. Her yer böyle mi yoksa biz mi bu tipe denk geldik ?
Kargoculuk öyle kolay iş değildir.
-10 kere kapıyı çalarsın açmazlar, ararsın meşgul çalar, kargoyu geri götürünce arayıp söverler.
-yanlış adres verirler bulamayınca suçlu olursun.
-yanlış adres verirler kendi imkanlarınla tahmin yürüterek bulursun adresin yanlış olduğunu söyleyince doğru olduğunu iddia ederler. ( hayır kardeşim apple maps böyle gösteriyor diye bir açıklamayı kabul edemem. )
-kargoyu neden babama verdiniz belki benim özel bir şeyim vardı diye arayıp söverler. E kardeşim evde yoksun kargoyu geri mi götüreyim? Not düş belirt ben bunu bilemem tahmin yürütmem.
-Kargomu neden şubede bekletiyorsunuz ne zaman dağıtıma çıkacak sorusu. Yahu be adam belki sistemde aksaklık var. Belki o gün senin kargoyu araca almadık belki seninkine Sıra gelmedi 100 tane parametre var hangi birini sayayım ? Gelip şubeden aldında biz mi vermedik ?
-Kargo paketim yamulmuş yırtılmış senden şikayetçiyim sorunsalı. 1500 tane kargo üstü üste biniyor ve binlerce km yok yapıyor başına bir şey gelebilir bunlara hazırlıklı ol. Çok sıkıntı bulduysan tutanak tutturabilirsin.
-Neden daireye çıkmıyorsun binanın önüne bıraktın? O gün hastaydım yorgundum hastaydım canım sıkkındı bizde insanız . 100 km yol getirmişiz sende 20 metre yürüsen ne olur ki ?
-Banyodaydım duymadın 1 dakika neden beklemedin? Beklemek benim insiyatifimde sadece senin kargon yok dağıtıma çıkması gereken 200 tane kargo var seni mi bekleyeceğim ?
-“Seni şikayet edeceğim en kötü kargocu sensin” şikayetleriniz dinlenir ama %99 ihtimalle bir yaptırım olmaz. Dünyada en fazla şikayet edilen iş kolu kargoculuktur ve bunu her kargocu bilir.
-Tahmini teslimat süresini 2 gün geçti sıkıntı mı var? Hayır yok. Adı üstünde tahmini.
-Telefonlarımı neden açmıyorsunuz? Açmak istemiyor olmam bile bir sebep gerisini sen düşün. O an başka bir kargoya konsantre iken aklımı karıştırmana izin veremem.
kargo taşımak yüksek konsantrasyon, yüksek sabır ve yüksek zeka ister. Lütfen herkes sakin olsun
Teyzemin oğlu dahi mi yoksa ezberci mi ?
Teyzemin 11 yaşında oğlu var henüz 1. sınıftayken öğretmenlerinin göstermesiyle satrançla tanışmış sonra bu oyuna kafayı takmış ev satranç kitaplarıyla dolu neredeyse bütün açılışları teorileri vs ezberlemiş teyzemin dediğine göre ders çalışmıyormuş sadece satranç ile ilgili şeyleri okuyormuş bu çocuk daha 11 yaşında karşısına gelen doktor mühendis affetmiyor yeniyor internette de 2250 ratinge sahip ve çok hızlı oynuyor çünkü herşeyi ezberlemiş merak ediyorum bu çocuk zekasıyla mi böyle oynuyor yoksa ezberi mi çok kuvvetli
Silinsin
Silinsin
2019 Nisan ayından bugüne kadar 7 tane araba aldım ve sattım her aldığım ve sattığım arabada ekspere soktum ve şunu fark ettim bir eksperin dediğini diğeri tutmuyor.
birinin boyalı dediğine diğeri lokal boyalı diyor birinin söktak dediğine diğeri söktak yok sadece boya var diyor kapının vidada hafif bi oynama var diye değişen diyor diğeri normal orijinal diyor bu başıma o kadar çok geldiki artık normal karşılıyorum. Demek istediğim eksperlerin her dediği doğru diye bir şey yok yorum yapıyorlar
Boyalı arabaya ekspertiz orijinal diyor.
arabamı satıyordum ve ekspere gittik
Bizzat kendim boyattığım sağ arka çamurluğu ve sağ arka kapısı boyalı arabaya ilk gittiğimiz eksper firması orijinal dedi alıcıya orijinal değil ben kendim boyattım dedim adam bana abi sen daha kendi arabanı bilmiyorsun falan dedi sinirlendi atarlandı. 2. Bir ekspere gidelim dedik ve gittik bunlar sadece sağ arka çamurluk boyalı diğer taraflar orijinal dedi. Bu sefer alıcı bana inandı ve sattım. Daha önce böyle bir şey başına gelen var mi ?
Memlekette paramızla altın bile alamıyoruz.
Pos cihazıyla almak istersin 30 gram altın için 2500 lira komisyon isterler. İban a atayım dersin abi yasak derler. Nakit alalım dersin. 1000 lira sakal parası isterler. şaka gibi yemin ederim
DPF’li arabaya DPF’siz yağ koyulursa ne olur ?
Evet soru açık otomobilden anlayanların cevaplaması uygun olur
Bir lahmacunun 2 Euro’nun üstünde satılması.
Şuan 70-75 liradan ucuza lahmacun bulmak zor. Yani 2 Euro’nun üstünde. Almanya’da 1 Euro hatta bazı yerlerde 90 centede var. Hadi biraz lüks bi mekana git 1,50 Euro.
adamlar lahmacunu lahmacunun icat edildiği yerden daha ucuza yiyor. Hadi arabayı 100 yıldır üretiyorlar bizden ucuza binsinler amenna ama lahmacunu çözemedim.
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 377
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 22.282 (Bu ay: 277)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 905 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Belgeseller - TV Programları