Xiaomi Smart Band 8 Active
Evet arkadaşlar merak ettiğim birşeyi sormak istiyorum. İlk defa akıllı saat/bileklik tarzı bir ürün kullanacağım ve çok bir özellik beklentim yok. O yüzden uygun bir model tercih ediyorum. Merak ettiğim konu şu. Ben akıllı saati sadece normal saate bakmak ve spor yaptığımda adım sayar kalori bilgi vs. tarzı şeyler için kullanmak istiyorum. Öyle bildirim gelince saatten göreyim yok telefonla eşleşsin saatten birilerine mesaj atayım gibi bi derdim yok. Sadece saat özelliği ve spor özellikleri içi de olsa yinede sürekli olarak bluetooth ile telefona bağlı olmak zorunda mı ?
Korkulu Rüya Kernel 41 (63) Hatası Yardım...
Merhaba arkadaşlar.
Konu başlığından da anlayacığınız üzere Kernel 41 (63) hatası ile karşı karşıyayım. Öncelikle sistem özelliklerini belirteyim.
İşemci : i7 4790K
Anakart : Gigabyte Z97 Gaming 3
Ram : 16 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz
Ekran Kartı : Asus Strix GTX 970
SSD : Kingston Hyperx 120 GB
HDD : WD Black 1 TB
PSU : Corsair VS 650
Sadece oyunlarda bu hatayı alıyorum.Daha doğrusu bazı oyunlarda. Ama ilginç olan kısım şu. Baktığınız zaman kabul ediyorum artık güncelliğini yitimiş bir sistemden bahsediyorum. Ben bu sistemde 2023 yapımı gerçekten grafik olarak ağır olan bir oyun olan Hogwarts Legacy'i medium ayarlarda göze rahatsızlık vermeyecek derecede oyanayabiliyorum ve bu problemi yaşamıyorum. Fakat Assasin's creed 3, Final Fantasy XV, Injustice 2, Far Cry 5 gibi oyunlarda bu problemi yaşıyorum. OCCT testini farklı farklı zamanlarda 1er saat olmak üzere 4-5 kere yaptım hiç bir problem olmadı. Her yerde bu problemin donanımsal olduğu büyük çoğunlukla psu veya ekran kartı arızasından olduğu söyleniyor ancak bende oyununa göre bu hata olduğu için artık iyice yazılımsal olduğunu düşünmeye başladım.
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Ani Yük Binme Sonucu PC'nin Reset Atması
Merhaba arkadaşlar,
PC'mde şöyle bir sorun var. Oyun oynarken ekranda örneğin ani bir büyük ölçekli patlama sahnesi gibi bir efekt olduğunda bilgisayarım reset atıyor. Son 2-3 haftadır bu durum olmaya başladı. Ekran kartı ya da psu dan şüpheleniyorum. Benzer bir durum yaşayan varsa veya çözüm önerisi olan varsa yazabilirse çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler.
Ekran Kartım : Asus GTX970
PSU : Corsair VS650
Leyla ile Mecnundaki park
Teleperformance hakkında görüşleriniz.
|
İstanbul Bilişim Çalışma Şartları
|
DC Comcis New 52'den önce ne okumalı ?
|
Lumia 1520 garanti sorgulama
|
Call of Duty Modern Warfare 3 Online
|
Samurai anime tavsiyesi
|
Getsuga ... TENSHOU !!!
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 106
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 5.815 (Bu ay: 61)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware