Evet arkadaşlar malum teleofn fiyatları uçtu gitti batuma gidip birbrimize destek olacağımız arkadaş arıyorum Tecrübeli birisi olursa daha iyi olur yer Sivas (artvindede Buluşabiliriz )
Superonline geçince pingim yükseldi neden
Arkadaşlar fiber superonline geçmeden önce turktelekom vdsl kulanıyordum 50 mbps ve cs goda pingim 60dı.
Şimdi superonline evimin içine kadar fiber getirdi 100mbps ona geçtim ama pingim daha da yükseldi cs goda 100den aşağı düşmüyor pingim bunun bir çözümü varmıdır acaba ?
superonline cayma bedeli karşılıyormu
arkadaşlar oturduğum yere superonline fiber geldi adamlar 15 günde yerleri kazdılar 1 haftada evlerin kapına kadar fiber kablo çekip gittiler turktelekomdan superonilne geçecemde ne kadarını karşılıyor bunlar cayma bedelinin... bide superonline olan yerde turknet kullansam izin veriyormu buna superonline
Hemen turknete geçebilirmiyim
Arkadaşlar dün ttnet interneti bağladılar 1yıllık sözleşme ile hemen türknete geçebilirmyim ne kadar ceza öderim .....
Neden türknetle abonelik imzalamadın derseniz Türknet ile başvururken hep boş port yok dediler Türk telekomdan başvurunca hemen geldi bağladılar nasıl oldu anlamadım Başka firmalara satmamakj için portları dolu gösteriyorlar galiba bunları denetleyecek ceza yazacak kimse yok galiba piyasada ..
xbox game pass ultimate 14 günlük 20 tl
arkadaşlar bu bölümde bişey satmıyorum
ama ucuz anahtar arıyorsanız ilgili linkten alabilirsiniz
Cumhurbaşkanımız Müjdeyi Açıkladı
Bloomberg newsde geçen habere göre müjdeli haberin karadenizde enerji kaynağı bulundu !
Günlük 10-100 dolar kazandıran btc musluk sitesi
|
bedelli ve tecil
|
Sezon 15 Conquest Boss mode
|
Takipçi Kasma Sitesi
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.063
İkinci El Bölümü Mesajları: 51
Konularının görüntülenme sayısı: 22.907 (Bu ay: 578)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 73 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun