Arkadaşlar merhaba, arkadaşım aşağıdaki bilgisayarı gelirken ingiltereden getirecek bana siparişi verdik dün ingiltere amazondan. Ama, yeni nesil ile arasında uçurum bir fark olacak mı? Bekleyeyim mi yoksa bu fiyat almaya değer mi, uzun zamandır uzak kaldım piyasadan sizlere danışmak istedim.
Arkadaşlar merhaba, arkadaşım aşağıdaki bilgisayarı gelirken ingiltereden getirecek bana siparişi verdik dün ingiltere amazondan. Ama, yeni nesil ile arasında uçurum bir fark olacak mı? Bekleyeyim mi yoksa bu fiyat almaya değer mi, uzun zamandır uzak kaldım piyasadan sizlere danışmak istedim.
Saygılarımla,
Saygılarımla,
Arkadaşlar merhaba,
Aralık sonunda bir arkadaşım ingiltereden gelecek. Aşağıdaki laptopu alayım mı sizce alınır mı?
Şimdiden teşekkürler.
Özel havuzlu jakuzili villa veya otel arıyorum. bungalovda olabilir. 27 temmuz giriş 31 temmuz çıkış belki 1 gün daha uzayabilir. İlgili arkadaşlardan dönüşleri bekliyorum, teşekkürler.
BAYRAM ÖNCESİ - SSD Kutusu Tavsiye - Nvme
Merhaba,
Msi GE75 Raider Core İ7 Gaming Notebook Fiyatı - Vatan Bilgisayar
Bu pc yi kullanmaktayım içerisinde yer alan nvme diski harici bir diske dönüştürmek istiyorum ancak teknik özelliklerden anlamıyorum pek fazla. Bana bir disk kutusu önerebilir misiniz? Thunderbolt veya USB olabiliyormuş vs tam anlamadığımdan desteğinizi rica ediyorum.
Teşekkürler.
BAYRAMA GİRMEDEN - SSD Tavsiyesi
Merhaba,
SSD almak istiyorum. NVMe ve PCIe 3.0 portlarına sahibim. Bilgisayarım imzamda yer alan bilgisayar. Büyük boyutlu dosyalarla işlerim oluyor genelde. 970 pro mu yoksa 980 pro mu önerirsiniz? Dayanıklılık önemşi bu arada büyük boyutlarla uğraştığım için.
Teşekkür ederim.
1 TB x 2 970 pro
1 TB x 2 adet 980 pro
2 TB x 1 adet 980 pro
Farklı modellerde önerebilirsiniz bu arada, 5-6 bin lira civarı bütçem var 2 TB için.
hangisini önerirsiniz?
|
|
|
|
|
ASUS Zephyrus G15 GA503 RS Kullanıcısı [6800hs/3080/16gb Ram] |
ASUS Zephyrus G15 GA503 RS Kullanıcısı [6800hs/3080/16gb Ram] |
Son Giriş: 15 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 294
İkinci El Bölümü Mesajları: 30
Konularının görüntülenme sayısı: 7.389 (Bu ay: 166)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 30 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar