Merhaba DH ailesi,
Teknoloji Forum sitesine ekstra olarak neler yapmalıyım? Yaptıklarımı tamamını liste hâlinde sıralayayım.
• XenForo Kurulumu
• Türkçe Dil Desteği
• Tema Kurulumu ve Düzenleme
• Forum İstatistikleri
• SMS Doğrulama
• Postbit Düzenleme
• Kaynaklar
• Portal
Ekstra olarak neler ilave edebilirim? Siteyi daha fazla geliştirmek ve iyi yerlere getirmek istiyorum. DH içerisindeki kullanıcılar ortalama 10 yıllık kullanıcılar olduğundan bilgi ve donanımı çok daha yüksek.
Saygılarımla.
Merhaba değerli DH kullanıcıları,
Teknoloji Forum internet sitemiz açıldı ve aktif olarak üyelik alımlarını gerçekleştirmektedir. Şu an için geliştirme aşamasında olduğumuzdan dolayı az da olsa eksiklerimizin olduğunu düşünmekteyiz.
Yönlendirme yerine direkt yazayımda gireyim diyenler için: teknolojiforum•com
Cinsel Forum Açıldı - Seni Bekliyor!
Merhaba değerli DH kullanıcıları,
Cinsel Forum aktif hâle getirildi ve kullanıma açıldı. Cinsellik ile ilgili aklınıza gelebilecek tüm soruları sorabilir, bilginiz dahilinde tüm soruları cevaplayabilirsiniz.
Kadınlara, erkeklere özel kategorileri ile birçok konu dışı kategoriyi ele almaktadır.
Film Sözlük - Yeni Proje Hakkında Düşünceler
Merhaba değerli DH ailesi,
Uzun zamandır aklımda olan projeyi hayata geçirdim. Sözlük sitelerini forum siteleri kadar takip eder, içerik girmeye özen gösteririm. Piyasada yer alan birçok sözlük sitesinde yazarlığım mevcuttur.
Sizler de belki seversiniz diye https://filmsozluk.com internet sitemi paylaşıyorum. Site içerisinde reklam vs. bulunmuyor. Bunu tamamen hobi olarak açtım. Film kategorilerini ekleyip, aynı zamanda; oyuncu, yönetmen ve senarist kategorilerine de yer verdim.
Kosgeb Hakkında Sorum Var
Merhabalar,
Bir kadın arkadaşım kosgeb üzerinden destek almak istiyor. Yapacağı iş; tesettür giyim. Evi oldukça bu iş için uygun, şahıs şirketi kurmak istiyor ve annesinin üzerine kurmak istiyor. Annesi emekli. Kosgeb üzerinden şahıs şirketi kurarak ev üzerinden çalışma sağlayabilir mi? Bu konu hakkında detaylı bilgi verecek kişilere sonsuz teşekkür ediyorum.
Merhabalar,
Yeni alan adım (domain) için yorumlarınızı alabilir miyim? SoruTR [.] com
Domain satılmıştır.
200 TL Hediyeli Sokak Hayvanları İçin Yarışma
Yarışmanın amacı, sokak hayvanlarının karnını doyur bunu kanıtla sen de katıl.
Tüm gelirimizi sokak hayvanlarına harcıyoruz, herhangi bir kâr elde gibi derdimiz yok. Eğer konu yasak ise direkt silebilirsiniz.
|
|
Meslek: Ticaret
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 63
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.513 (Bu ay: 64)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama