Windows 11 İlginç Konum Sorunu
Arkadaşlar daha anlaşılır olması için Youtube'a video yükledim.
Özetle; Eğer bir kereliğine Edge'den veya Microsoft'un haritalar uygulamasından konum bulamazsam, Chrome veya diğer browserlar konum bulamıyor.
Hangi sürüm w11 olursa olsun hepsinde aynı sizlerde durum nedir
Arkadaşlar, sistemi yeni kurdum, hizmetlerde gezinirken tesadüfen açıklaması olmayan 3 tane servis gördüm. Bu bir problem midir? Sizde nasıl gözüküyor?
(Servisler Microsoft Servisleri olarak gözüküyor msconfig de.)
Windows 11 Lisanslı
22H2
22621.755
Google Translate Veri Paylaşıyor
Taotronics 79 Pro Kullanıcı Deneyimi
7 Günlük Kullanıcı Deneyimim:
Malesef son kullanıcının dikkat etmeyeceği, gözünden rahatça kaçabileceği ciddi sorunları var bu kulaklığın. Meraklısına söylüyorum. Direk anlamazsınız kullanınca.
Kaliteli formatta veya normal farketmez bir süre sonra stereo dengesi bozuluyor. Düzeltmek için bir kere veya bir kaç kere bağlantıyı kesip yeniden eşleştirmek gerekiyor. Nedir bu dengesizlik peki; Mesela sağ sol stereo testlerinde, örneğin sağ sesi kulaklıktan tam vermesi gerekirken, sesi hem sağ hem solda (solda 3 tık daha az) vermesi gibi.
Aramalarda tek kulaklık bağlantısı kopabiliyor. Tam arama yapıyorsunuz karşı taraf açıyor kulaklıkların biri hemen disconnected oluyor. Sürekli olmasa da bu, en kritik anda olunca sinir bozuyor.
Ayrıca müzik dinlerken kulaklıkların birinde bir süre sonra frekans kaybı oluyor. Müzik kulağınız varsa ayar olursunuz. Yani mesela sağ kulaklıkta birden kalite kaybı oluşuyor gibi. Yine bunu düzeltmek için yeniden eşleştirmek veya sıfırlayıp eşleştirmek gerekebiliyor
Şarj süreleri kulaklığın ve kabın yazıldığı gibi kesinlikle değil. Kutunun şarjı da kulaklığın şarjı da olması gerektiği gibi değil.
Şimdi gelelim diğer özelliklere;
Diyelim ki yukarıdaki ciddi sorunları ben görmedim ya da görmezdem geldim.
Bu sıkıntılar yok diyelim;
Kulaklığın müzik ses kalitesi, bass kalitesi ve ses yüksekliği gayet tatmin edici. Gerçekten fiyatına göre (537Tl'ye aldım) başarılı. Müzik, film izlemek için çok iyi. (Birden stereo dengesi bozulmaz veya kulaklıkların birinde frekans kalite kaybı olmazsa tadından yenmez.)
Mikrofon ile konuşurken gelen ses kalitesi 5 üzerinden 4, Giden ses kalitesi şu an için şikayet almadım normal sessiz ortamlarda konuşuyorum (çok gürültülü ortamlarda henüz test edemedim)
Arada YouTube'da stereo testi yapın. sağ veya sol kulaklık dengesiz olabilir. Ses hangi tarafta ise sadece o taraftan gelmeli. Bu sorun kulaklıkları kutusuna koyup bir süre kullanmayıp tekrar kullanınca veya sadece tekini kullanıp sonradan ikisini de kullanınca olabiliyor. Bunu her seferinde kontrol etmek sıkıcı. Bu sorunlar olmasa ses kalitesi ve seviyesi fiyatına göre çok başarılı.
Kullanıp denediğim cihazlar; Huawei Mate 10 Pro ve Xiaomi Mi 10t pro da denedim.
Son olarak mağazadan (hepsiburada) kıllandım. Umarım kısa süre kullanılmış veya iade ürünleri çakmıyorlardır bize.
WhatsApp ı açınca mesajların ard arda gelmesi
|
|
|
|
İlk Türk IOS Çocuk Oyunu Çıktı !
|
Lumia 920 Orjinal Kasa Bulamıyorum
|
Meslek: Bilişim Sektörü
İlgi Alanları: Teknoloji, Kozmoloji
Rakı |
Son Giriş: 13 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 13 dk.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.965
İkinci El Bölümü Mesajları: 23
Konularının görüntülenme sayısı: 15.892 (Bu ay: 526)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.048 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar