Excel sayı formatı
Selam herkese, Ben bu soldaki rakamları sağdaki rakam formatına nasıl çevirebilirim? Öncelikle ayırıcıları kaldırmışlar ve düz sayı halinde yazmışlar. Daha sonra ondalık 2 basamak olarak göstermişler ama sonu .00 olanlar gözükmüyor ben bunu yapamadım. Sonu .50 yada .40 gibi bitenler .5 ve .4 olarak gözüküyor. Diğer küsüratlar iki basamaklı tam gözüküyor. Bunları el ile yapabilirim ama bir formül yada custom format biçimi yada python kodlarıyla ile yapılabilir mi?
Upload hızı çok düsük
Selamlar turktelekom kullaniyorum. Download hizi 14 den yukari degil hadi bir sekild isimi goruyorum fakat upload hızı sanki sinirlandirilmis gibi 1 mb uzerini hic goremiyorum. Uzaktan calisiyorum ve ekran paylastigim zaman hep is arkadaslarima gec gidiyor ekran. Bu da buyuk sorun olusturuyor. Aradim musteri hizmetlerini biraz saçmaladilar ve gecistirdiler. Ben de yoruldum artik aramaktan, acaba nedeni ne olabilir? Bina hattindan cat 6 kablo cektirdim gene degismedi. Modem ise yeni sayilir. Turk telekom ac1200 marka. Bunu da alali 1 hafta olsu bir arkadasimdan. Benim modem eskiydi belki nedeni odur diye dusundum ama o da degil. Fiber kablolari kapi onune kadar cektiler 6 ay oldu ne gelen var ne giden. Lutfen bir yol gosterin.
Samsung S7 ekran sorunu (donma)
|
Önce yayın donmaya başladı sonra sinyal yok
|
Süperonline statik ip vermiyor ( şaka gibi )
|
Samsung Gear Vr
|
google.de üzerinden arama yapıyor chrome???
|
Uygulamaların güncelleme boyutları
|
|
huawei mi lenovo mı? 1500 TL
|
Son Giriş: 10 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 218
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 4.979 (Bu ay: 96)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar