Kızların Çoğu Neden Zevksiz?
Kızlar neden zevksiz? Lütfen dikkatli okuyun zaten cevabını soruda vermiş olduğum bir şeyi görüş olarak yazmayın. Örneğin ya
genelleme yapma ya cinsiyetçilik yapma gibi yorumları cevaptan saymam. Ciddi bir şekilde argüman yürütmek istiyorum sadece.
Zevksiz dememe kızacaklar için (Kızmanız çok umurumda olmasa bile) küçük bir açıklama;
Öncelikle zevk kavramı herkes için farklıdır bunu elbette biliyorum. Ancak bilinçli bir şekilde genelleme yapmak istiyorum. Çünkü anlamaya ve öğrenmeye çalışmak istediğim bir durum var. Bu yüzden kendi zevkime uzak kişileri şu anlık zevksiz olarak ele alıyorum.
Zevksiz dememin sebebi çok nadir bir şekilde okuduğum tonla kitaplardan bir kaçı (Gönül ister ki hepsi) hakkında sohbet edebileceğim kızlarla karşılaşıyorum. Çok nadir bir şekilde mitoloji hakkında konusabilecegim bir kız ile karşılaşıyorum. Çok nadir bir şekilde izlediğim kaliteli filmler diziler ve animeler hakkında sohbet edebileceğim kızlar ile karşılaşıyorum. Çok çok nadir bir şekilde bilgisayar-playstation oyunları (Özellikle kaliteli hikayeli) oynayan ve onlar hakkında sohbet edebileceğim kızlarla karşılaşıyorum. Çok nadir bir şekilde araba, motosiklet, spor, off-road vb konularda konusabilecegim kız ile karşılaşıyorum. Çok nadir bir şekilde kaliteli bulduğum muzikleri dinleyen kız ile karşılaşıyorum. Çok nadir bir şekilde bilime, hayvanlara, evrime, uzaya ve çeşitli metaforlara ilgili kız ile karşılaşıyorum. Ve daha aklıma gelmeyen bir sürü şey. Kısacası çok nadir bir şekilde kendini çeşitli alanlarda geliştirmiş donatmış zevk sahibi olmuş kizlarla karşılaşıyorum.
Şimdi kızların çoğu sebebini bilmediğim sekilde yukarıda saydığım kategorileri anlamsız buluyor. Bir kız ile bunlardan herhangi birisi için sohbete girmeye çalıştığımda hemen bir ilgisizlik hemen bir salmışlık modu oluşuyor. Bilgisi olmadığı için de kısa kısa hmm iyiymiş tarzı cevaplar veriyor. Çok merak ediyorum kızların çoğu vaktini neyle geçiriyor? Bir kıza flörtüm değilse bile sevgi sözcükleri soylesem sabaha kadar sıkılmaz ama en ufak bir mitoloji, oyun, kitap hakkında konuşmaya çalışsam hemen dikkati dağılır başka şeylerle ilgilenir. Bu genel olarak yaşadığım ve deneyimledigim bir mevzu. Aşırı abartılı ve gereksiz bir romantizm tüm bu yukarıdakilerden daha mı önemli gerçekten bir kızın gözünde? Romantizm dışında kültürel sohbetler neden olamıyor? Cinsel zevkler dışında gündelik kültürel mevzular hakkında da konuşmak istiyorum illaki, sürekli aşk sevgi sözcükleri sürekli ilgi alaka da bir yere kadar gidiyor.
Elbette tüm bunları sevmeyen erkekler de var belki de daha fazla. Ancak erkekler ilgi alanım olmadığı için kızları merak ettim. Yani cinsiyetçilik yaptığımı ima etmemeniz için bunu söylüyorum.
Haliyle ilgi duyduğum şeylere ilgi duymayan bir karşı cins ile ciddi sohbete giremiyorum. Yani düşünüyorum hangi konuyu açsam ne bilgisi ne fikri var ne sohbet edebilirim diye. Bu yüzden kızların çoğunun zevk sahibi olmadığını düşünüyorum. Büyük bir kısmı bir erkekle konuşurken sürekli sevgi sözcükleri ile pohpohlanmak istiyor başka bir sohbete gerek duymuyor. Bu sohbetler dışında da yemek tatlı yapmayı vs seviyor. Zevk farklılığının kaynağı nedir?
256 GB RAM olan bir bilgisayar nasıl bir şey olur?
Merhabalar. Merakımdan soruyorum bunu. Ben bir aksilik olmazsa 7-8 ay sonra Avustralya'ya gideceğim. Yokluğun gözü kör olsun orada en kral bilgisayarı toplamak istiyorum. Rtx 4090 veya gittiğimde daha yükseği çıkarsa o ekran kartını alıp ona göre sistem toplayacağım.
Bugün meraktan en güçlü bilgisayarı toplarsam acaba ortaya nasıl bir şey çıkar diye bir internetten göz gezdirdim ve sadece kasa içi yaklaşık 10.000 avustralya doları tuttu. Öncelikle oluşturduğum sistemin ana kartı 1500 avustralya dolarıydı ve tam 8 tane ram girişi vardı. Her birine 32 GB RAM takarak 256 GB RAM gücüne ulaşabiliyor. SSD gelince 3 adet 2 TB ssd olarak ele aldım. İşlemcide karasız kalmıştım 1100 dolarlık inteldi sanırım baktığım. Markalar öyle çok aklımda değil ama kısaca en güçlü oyun bilgisayarını toplamaya çalıştım. Peki bu bilgisayarı gerçekten toplarsak nasıl bir şey çıkar ortaya? Yani 256 GB ram nasıl bir şey olur nasıl tarif edilir bu uçak falan mı uçurur ne yapar :D Ha belki daha fazla ram takılan kartlar vardır benim bulduğum karta göre 256 gb oluyordu. Ekran kartı da işte 4090 dünyadaki en güçlü kart
Merhabalar. Yurtdışından abim bir tane Rtx 3070 getirecek. Bende yazın çalışarak ona uygun bir sistem kurmayı düşünüyorum. Bütçem 12-18 Bin TL arasında olacak. Bu bütçeye göre bu ekran kartı ile uyumlu olacak en iyi işlemci anakart ram ssd ve power hangileri olur bana kısa ve öz bilgilerinizi aktarırı mısınız? Bir de monitör alınacak malesef. 165hz 1 ms. Eğer monitör çok etkilerse sistemi onu sonra da alabiliriz.
Battle for Middle earth 2 1vs7 brutal videolarım
|
Istanbul'da tisortlere baski yaptıracağım yer arıyorum
Arkadaslar tisortler benden. Yani elimde 20 ile-50 arasi tisort var. Bunlari götürüp bastirmak istiyorum. Tasarimimda var. Tek renk fleksobaski olacak. Yani siyah tisort uzerine beyaz renkli, beyaz tisort uzerinede siyah renkli bir logo yazi vs olacak. Bir cok yer aradim birisi tisort senden olursa tanesini 5 tlden basarim dedi oda sadece beyaz tisort basiyor. Kimi 20 tl 30 tl istiyor. Sanirim tişörtude kendilerinden saniyorlar ki ben getirecegim dedigim hâlde. Şöyle bildiginiz var mi avrupa yakasinda merter zeytinburnu tarafinda olsa daha iyi olur.
Penis eğriliği sorunu olanlara yardımcı olabilirim
|
Dovahkiin vs Rivyalı Geralt kim alır?
|
Battle for middle earth 2 (Bfme2) 1vs7 brutal videolarım
|
Motosikletimi satıp Twitch yayincisi olabilir miyim?
|
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.837
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 67.702 (Bu ay: 724)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.448 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic