Xbox 360 türkçe yama
Arkadaşlar elinde eskiden kalma Xbox 360 için Türkçe yama kalan var mı? Eskiden site vardı orada çok fazla yama vardı fakat kapandığı için bulunamıyor. Bir çok yol denedim ama Türkçe yapamadım oyunları Türkçe yapmak için nasıl bir süreç işliyor bunu yapmaya da razıyım. Elinde hazırda yama olan varsa benimle ve forumda bir çok kişi bundan faydalanabilir şimdiden teşekkürler.
Smart Access Memory problem
Arkadaşlar Smart Access Memory İnput Lag yapar mı?
Oynadığım oyunlarda Valorant tarzı e spor oyunlarında mouse ile ilgili garip akıcılık hissediyorum.
Smart Access Memory açtığımda farede böyle V-sync açık gibi davranıyor.
Kapattığımda ise normale dönüyor. İnternetten araştırma yaptığımda ise gecikmeyi azaltıyormuş.
Oyunlarda verdiği FPS değeri artıyor bunu gördüm. Ama faredeki bu duruma çözüm yok mudur?
İntel'den Amd'ye geçiş r5 3600
Arkadaşlar önceden i5 8600k işlemci kullanıyordum. Bu işlemci 6 çekirdekli işlemci. Fakat oyunlarda cidden bana uzun süre çok güzel performans verdi. Artık bf5 gibi yüksek işlemci kullanımı isteyen oyunlardan dolayı değiştirme kararı aldım. İşlemci cpu kullanımı genel %90 %100 arasında oluyordu. Düşündüm aslında daha iyi fps alabilirim işlemci kullanımı yetmiyordu. Ama oyunlarda oynamamda sorun yoktu. Asıl niyetim amd r7 5800x3d işlemci almaktı. Fakat şimdilik r5 3600 geçiş yaptım. Bu işlemcide fiyat olarak zararım yok. Zaten yakın bir zamanda tekrar değiştireceğim. Asıl sorun bu işlemciye geçtiğimden beri oyunlarda anlık takılmalar yaşıyorum. Fps de ani droplar yaşıyorum. Oyundaki aldığım fps değeri de düştü. Bu işlemci 6/12 çekirdek var oyunlarda düşündüm daha rahat çalışır. En azından i5 8600k işlemciyi aratmaz dedim. Fakat ciddi anlamda 5 veya 10 saniye sonra anlık takılma drop yaşıyorum. Bu gerçekten oyun zevkini bozuyor. İnternetten araştırma yaptığımda birçok kişi bu sorunu yaşamış. Cidden Amd cpu için pişman oldum hissediyorum. Bu sorun Amd işlemcilerde mi var. Yazılım uyumsuzluğumu gibi bir şey mi anlamadım. Fakat bence böyle olmaması lazım. Düşünüyorum R7 5800x3d geçiş yaparken aynı durumu yaşarsam korkuyorum. Yada yol yakınken tekrar intel sistem mi kursam diye düşünüyorum. Düşünceleriniz nelerdir? Bu arada işlemci sıcaklığım genelde 48 ile 52 derece arasında değişiyor. Gayet güzel seviyede ısınma durumu yok. İşlemci genelde 4.0ghz üstünde çalışıyor 4150ghz gibi.
Monitör tavsiyesi
|
Vega 64 vs Gtx 1080
|
Bu kadar fark olabilir mi?
|
İşlemci Soğutucu Tavsiye
|
İ5 8400 Anakart Tavsiye
|
Amd r5 2600 overclock
|
Gtx 980ti Psu Önerisi
|
Son Giriş: 8 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.852
İkinci El Bölümü Mesajları: 84
Konularının görüntülenme sayısı: 18.743 (Bu ay: 354)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 243 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar