Hizli bir kutu acilisi yaptim ilgilenen arkadaslar icin. Bekledigimden kucuk cikti ama bence ideal boyda. HFW, GoWR falan gereksiz buyuktu, koyacak yer bulamiyorsun. Genel olarak heykel kaliteside fena degil. Spiderman hastasi arkadaslara oneririm.
Arkadaslar selamlar,
Gectigimiz haftasonu, The Last of Us'in 10. yili kutlama etkinliklerine katilmak uzere Los Angelesa gittim. Etkinlikteki posterlerden birini cekilisle bir arkadasima hediye edicem. (Poster demek cok dogru degil, Giclee art print, yuksek kalite). Sadece 250 tane basildi bundan ve oyunun en akilda kalici bolumlerinden birini konu aliyor.
Cekilise katilim sosyal medya uzerinden ucretsizdir. Bu linki kullanarak katilabilirsiniz. Herkese bol sans.
Lies of P Deluxe Edition'in kutu acilimini yaptim, ilgilenen arkadas olursa. Oyun cok cok iyi basladi. Bitirdikten sonra yorumlarimi bildiricem. Var mi baska baslayan aramizda? Siz nasil buldunuz?
Herkese selamlar,
Oncelikle bu konu, forum kurallarina aykiri ise kusurum affolama. Kurallar icinde facebook linkleri hakkinda birsey goremedim ama sorun olucak ise kapatabilirim.
Bir kaciniz ile farkli basliklar altinda tanisma sirfatimiz oldu. Tanimayanlar icin, fanatik bir oyun koleksiyoncuyum diyebiliriz :D Cogunlukla Playstation uzerine koleksiyonum. 200'u askin koleksiyon surumu, 400 e yakin steelbook, heykeller, basin kitleri ve developerlara ozel hediyeler (ornegin Last of Us Part II devkiti ve Uncharted 4 5. yil kupasi) suanda koleksiyonumda. Bir suredir bu urunleri tannitigim bir Youtube kanali acma istegindeydim ama vakit olmadi bir turlu.
Ulkedeki gidisada inat, Turkiyede koleksiyon kulturunu desteklemek amaciyla Turk Oyun Koleksiyonculari grubunu kurdum. Grupta hem yeni aciklanan koleksiyon urunlerini konusup tartisiyoruz, yurt disindan toplu alim duzenliyoruz (en yakin zamanda Koreden ozel Mario 3D world steelbooku getirttik topluca), Playstation Amerika ve Ingiltereden basin kitleri ve influencer kitleri getirtiyoruz, hem de duzenli olarak cekilis duzenliyoruz. Gecen ay guzel bir Assassin's Creed Valhalla posteri hediye ettik, bu ay Cyberpunk pinleri veriyoruz.
Ilginisini ceken arkadaslar gruba katilabilir :)
Son Giriş: 11 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 89
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 1.364 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 89 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun