|
CPU Fan değişiminden sonra bootloop
Intel g2020 2.9 ghz işlemcim var. stock fanın tek bacağı kırıldığı için ilk önce xigmatek apache pluss aldım bu sorunu yaşadım onu kenara koyup birebir stock fan aldım yine aynı sorun var. pinleri tak çıkar yapınca biosa atıyor biostan çıkıp bilgisayarı açabiliyorum fakat gün içerisinde tekrar bir aç kapa yaparsam açılmıyor. fan dönüyor geri gidiyor ve bilgisayar boot olmuyor. bunun sebebi nedir? eski fanda böyle bir sıkıntı yoktu. ikisi de stock fan.
eski fanda böyle bir sıkıntı olmadığı için bad usb veya ram tarzı bir sıkıntı yok. başka ne sebep olabilir?
Çok garip bir sorunla karşı karşıyayım. Güncel MS Office 365 kullanıyorum. Daha önceden de Dark modda kullanıyordum ve böyle bir sıkıntım yoktu fakat şu an Hem Blank Document olarak açtığım her seferde siyah sayfa veriyor ve ben manuel olarak beyaza çekersem seçtiğim yazıyı halen siyah sayfadaymış gibi highlight ediyor bu da neyi seçip seçmediğimi belirgin bir şekilde göstermiyor bana. PC'de seçtiğimizde mavi, koyu gri gibi gözüken bu highlight şu an siyah yazıyı çok hafif solduruyor ama bunu ayırt etmek göz yoruyor belirgin bir durum yok. Bunu nasıl çözerim? Başka yerde bu sorun yok. Dark Moddan çıkınca da koyu gri olduğu için daha belirgin fakat bembeyaz parlak ekran yine yoruyor.
Nedir bunun çözümü bilen var mı?
ÇÖZDÜM EDİTİ : Çok basit olmasına rağmen hiç bir yerde bulamamıştım bunu MS forumları dahil. Ayarlar>Genel>Office Teması kısmında Siyah seçerseniz ve yanındaki kutucuğa işaret atarsanız size Beyaz sayfa ve normal bir seçim vurgusu veriyor.
|
|
|
Ziraat B. Ödeme Hk.
|
|
Tur Hayal
|
|
ERÜ Kore Dili ve Edebiyatı
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.884
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.545 (Bu ay: 253)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.825 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar