Ana Kartım Yandı, Ne Yapmalıyım
Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık 6 yıl önce topladığım pc artık benden bu kadar dedi. Dün gece film izlerken pc bi anda kapandı. Kasayı açıp tekrar açtım ve anakarttan kıvılcım çıktı vs... Resimde yanmış yer gözüküyor.
Anakartım, Asus A97 LE 2.0
İşlemcim, Amd Fx 8320 Soket Am3+
Ekran kartım, sapphire r9 285 dual-x oc 2gb
Verimsizde olsa açmadığı oyun yoktu neler atlattık mübarekle ama buraya kadarmış.
Şimdi soru şu. Ben ne yapacağım. Soketlerden dolayı anakart artık piyasada yok sanırım. Ekran kartı işlemci çöp mü olacak. Yeni bir pc mi toplamalıyım.
Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler
Ana Kartım Yandı, lütfen yol gösterin
Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık 6 yıl önce topladığım pc artık benden bu kadar dedi. Dün gece film izlerken pc bi anda kapandı. Kasayı açıp tekrar açtım ve anakarttan kıvılcım çıktı vs... Resimde yanmış yer gözüküyor.
Anakartım, Asus A97 LE 2.0
İşlemcim, Amd Fx 8320 Soket Am3+
Ekran kartım, sapphire r9 285 dual-x oc 2gb
Verimsizde olsa açmadığı oyun yoktu neler atlattık mübarekle ama buraya kadarmış.
Şimdi soru şu. Ben ne yapacağım. Soketlerden dolayı anakart artık piyasada yok sanırım. Ekran kartı işlemci çöp mü olacak. Yeni bir pc mi toplamalıyım.
Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler
Acil! Linkteki Ps4 ü alayım mı?
|
|
Lumia 925 Ekran Kırıldı Tavsiye Lütfen
Kablolu-Kablosuz Access Point Tavsiye Acil
|
İşlemci Fanı hangi yönde olmalı? Resimlerden acil yardım?
|
|
ASUS M5A97 LE R2.0 AMD 970 DDR3-1866MHz AM3 / AMD FX 8320 Black Edition 3.5GHz Soket AM3 / Radeon R9 285 Dual-X 2 GB GDDR5 256 Bit / Crucial 8GB Ballistix Tactical DDR3 1600MHz CL8 Ram |
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 99
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 7.173 (Bu ay: 166)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 42 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware