Laptopumun Fanını Değiştirmek İstiyorum Nereden Almalıyım?
ADDA Model AB7905HX-DE3 olan bir fanım var. uzun yılllar kullanmam sonucunda aşırı bir ses çıkartmaya başladı. Yenisini almak istediğimde 3 tane farklı satıcı gördüm. Ben bu shipping mevzularınıda bilmiyorum. Aliexpress ten mi almalıyım yoksa başka bir yerden mi? tavsiyelerinizi bekliyorum. amazonda da 20 dolara da gördüm, 1500 tl ye de bunu satanı. gümrükte vergi durumları mı oluyor? bilenler yardım ederse sevinirim :)
Masaüstü Simgelerinin Yerlerini Eski Haline Getirmek
Masaüstü simgelerimi hatayla alfabetik olarak sıralattım ve eski düzenimi kaybettim. Eski düzene geri getirebilir miyim?
TABANCA ATIŞI GELİŞİMİ İÇİN TAVSİYELERİNİZ
Avcılık ile ilgili bir konu olmasa da cevabı en iyi verebileceklerin olacağı konunun burası olduğunu düşündüğüm için buraya yazıyorum. Acemi bir atıcıyım ve poligonda tabanca ile ateş ederken merminin patlayacağı yere kadar tetiği rahatça çekiyorum ama o tetiğin sertleştiği yerde bileğimden itibaren elim titremeye başlıyor ve hedefi ıskalıyorum. Mermi patlarken gözlerimi de kapatıyorum. Bunları geliştirmek için verebileceğiniz tavsiyeleri bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
EKRAN KARTI KARŞILAŞTIRMASI
Bu iki ekran kartından birini alacak olasınız hangisini alırdınız ve neden? Bu fiyata daha iyi bir tercihiniz olur muydu? Birde Gigabyte olması ile Quadro olmasının ekran kartının performansında etkisi var mıdır? Çift fanlı olmasını istediğimizden bulabildigimiz en uygun ekran kartları bunlardı. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Volvo 2009 ve Sonrası
Volvo s40 bir araçlar hakkında bilgisi olan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. Bu 2010 modelleri volvo çin firması geels'e satıldığı için aynı kaliteyi bulamazsın 2010 ve sonrası modellerde diye bir şeyler duydum. Genel olarak volvo markası ve s40 özelinde bu konu hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum.
Mount and Blade Warband Harita Kontrolü Değişti
|
|
Lol'de Skillere Etki Eden Pasifler
|
Kilo Vermede Sarkma Sorunu
|
Laptop İki Ekran Kartı Çalışma Prensibinde Hata
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 198
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 30.270 (Bu ay: 292)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun