Türktelekom YouTube sınırsız paketimden götürüyor.
Dün YouTube sınırsız aldım kontrol amaçlı bir bakayım dedim kendi 20gb paketimden düşüyor. Tarayıcıdan ve uygulamadan ayrı ayrı çözünürlüklerde denemeler yaptım sonuç hep aynı. Telefonumda harcadığım internet gözüküyor birebir aynısı türktelekom uygulamasında paketime yansıyor. Hemen aradı müşteri temsilcisini arkadaki bildirimler vs sayikliyor , bildirimlerin o kadar harcaması mümkün değil. Velhasıl birkaç detaylı sorun anlatımından sonra hep aynı cevabı alınca o zaman iptal edip paramı geri verin dedim kadın yapacak birşey yok diyor şaka gibi. Herhangi bir DNS VPN değişikliği yok. Bu konuda bir fikri olup yardımcı olabilecek var mı?
Herkese iyi günler,
Standart her insan gibi internet hızı ve kopması sorunlarını yaşıyorum defalarca arıza kaydı oluşturdum geldiler yaptılar vs. ama sonuç hiç değişmedi.
1 mbit download 0.05 upload alıyorum haliyle internet kullanmak cehennem oluyor.
Bu arada kullandığım internet turktelekom adsl 16mbit e kadar.
16mbite kadar olması benim için sorun teşkil etmiyor hatta adsl i oyunlarda daha az ping yaptığını gözlemlediğim için seviyor sayılırım.
Şimdi gelelim bununun çözümüne ;
Dışardan eve gelen kabloyu hiç ev hattına bulaştırmadan direkt olarak kısa bir telefon kablosu ile modeme bağlıyorum internet kötü,
dışardan gelen kablonun 4 farklı ucu var araştırdığım kadarıyla 2 si yedek ben mavi ve beyaz (siyah ve kırmızı olanda var) olanı kullanıyorum.
Telefon kablosunda da yeşil ve kırmızı var ama birden çok kablo ile denedim farklı renkler olabiliyor.
Sonuç olarak maviye yeşili beyaza kırmızıyı bağladığımda internet bir anda 10mbit oluyor ve 6-7 saat bu şekilde kullanıyorum ara tek tuk kesinti olur gibi oluyor ama bunada sukur.
Sonrasında 6-7 saat geçtikten sonra internet kopuyor tekrar geliyor ve hız 1mbit e düşüyor ve bu kez kabloyu çapraz şekilde (maviye kırmızıyı , beyaza yeşili ) bağlayınca tekrardan 10mbit oluyor bir 6-7 saat daha boyle kullanıyorum.
Bunun bir çözümü var mıdır ben her 6 saatte bir bunu değiştirmek ile mi uğraşacağım ?
Konuyu yanlış yere açtıysam doğrusunu söyleyip uyarırsanız sevinirim.
Age of empires 3 farklı ağlarda bağlantı sorunu
|
İdari yargılama hukuku ödevim konusunda(Acil)
|
Classic başlangıcı ile token durumu
|
Vintek Dolandırıcılığı
|
Almanya vizesi hakkında
|
Playstation 4 Slim için Televizyon Önerisi
TurkNet almayın aldırmayın!
|
Ps4 Slim ideal ısısı
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 209
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 7.493 (Bu ay: 112)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 25 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Dahili Bileşenler