% 10 peşinatlı daire arıyorum
Merhaba arkadaşlar, sarı sitede biraz dolaştım 1.750.000 TL olan eve kimi 400 kimi 500 kimi 750 kredi çıkarıyor. kime sorduysam % 10 peşinatlı ev bulamadım ancak büyük firmalardan bulabilirsin diyorlar. 1.500.000-1.800.000 TL arası % 10 peşinatla alabileceği bir daire önerisi olan varsa her türlü fikire açığım.
İkamet sınırı olmadığı için 3. bölge olan İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bursa, Muğla, Manisa illeri harici bir yerde daire olması gerekiyor.
merhaba arkadaşlar
aşağıda linkini paylaştığım pc yi alma düşüncem var. pc hk alan bilen veya muadil ürün önerileri için sizden tavsiye bekliyorum
https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideacentre-3-27alc6-amd-ryzen-5-4500u-16gb-512gb-ssd-freedos-27-fhd-all-in-one-bilgisayar-f0fy0020tx-p-HBCV00000OHOBG?magaza=Hepsiburada
all in one pc tavsiyesi
merhaba arkadaşlar
aşağıda linkini paylaştığım pc yi alma düşüncem var. pc hk alan bilen veya muadil ürün önerileri için sizden tavsiye bekliyorum
https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideacentre-3-27alc6-amd-ryzen-5-4500u-16gb-512gb-ssd-freedos-27-fhd-all-in-one-bilgisayar-f0fy0020tx-p-HBCV00000OHOBG?magaza=Hepsiburada
Nft paraya çevrilir mi
güncelleme sonrası siyah ekran sorunu
|
bahçe salıncağı önerisi
Merhaba arkadaşlar,
Kastamonu da yaşıyorım. evin balkonu için 3 kişilik olanlardan bahçe salıncağı arıyorum. kaliteli olanlardan öne çıkanlar yektahome ve erinöz markalarının salıncakları. erinöz de 3 farklı tip var sabit salıncak, artı olarak yatarlı olan salıncak ve buna artı olarak ayak uzatma aparatı ve sırt dayama kısmının daha yüksek olduğu salıncak var. yektahome tek bir modele sahip ve sabit salıncak tipinde. fiyat olarak birinci 2000 tl, ikinci 2200 tl, 3. ise 3400 civarında bir fiyata sahip. bu tip salıncakları kullanan varsa önerilerinden faydalanmak isterim. şimdiden teşekkürler.
bios fabrika ayarı sonrası pc açılmıyor
toshiba laptop alt tire ekranda kalması
|
zoom programında win 7 mavi ekran hatası
|
toshiba L505-13v win 10 webcam sorunu
|
NEFES VARSA, UMUTTA VARDIR. |
Son Giriş: 21 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 21 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 622
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 10.351 (Bu ay: 164)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 106 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar