Almanya'da şirket açma hakkında bilgisi olan
Almanya'da samimi bir dostum yaşıyor ben Türkiye'den gerekli vekaletnameleri hazırlayıp kendisine yollayabilirim. Benim adıma şirket banka hesapları açma dahil her şeyi yapabilir mi? Kendi evini (ev sahibi izniyle) benim şirketim için ofis olarak gösterebilir mi? Yoksa sanal ofis tarzı yerlerle mi anlaşmam gerekiyor daha sorunsuz olabilmesi için?
Aklıma takılan daha büyük bir soru işareti ise ben Türkiye'den Almanya'daki kendi şirketime mal alımı için para göndereceğim bunun için bir sıkıntı yaşar mıyım? Bir vergi sorgulaması ve ya paranın sorgulanması (para tamamen biriktirdiğim legal para ondan yana çekince yok) yapılır mı? Yoksa direkt Türkiye'den Almanya'daki şirket hesabıma parayı mal alımı için aktarabilir miyim sorunsuzca?
Miktar yaklaşık 30-40bin € civarı olacak. Tecrübeli arkadaşlar bilgilerini paylaşabilirlerse sevinirim.
Power tuşu ilk basışta güç almıyor
Başka bir ekran kartı testi için (3080) kasayı açtım ekran kartını taktım sonra kendi ekran kartıma geçtim başka hiç bir işlem yapmadım. Şimdi ilk power tuşuna basınca ışıklar saliselik yanıp gidiyor. Aralıklarla bastığımda hep aynısını yapıyor. Ya 1 saniyeden az basılı tutacağım açarken ya da 2 kere hızlıca arka arkaya basacağım açılması için.
Tüm parça bios vs çıkarıp taktım. Ramleri çıkardım taktım slot değiştirdim. Düzelme olmadı. PC kapalıyken statik boşaltması için powera basılı tuttum ama düzelme olmadı. Bu şekilde kullanmak sıkıntı yaratmaz bana ama bir sorun olduğu aşikar ve ileride başıma iş açmasından korkuyorum.
Asus Rog PSU
Asus Rog strix B550 wifi anakart
6700xt ekran kartı mevcut
Biraz kasa tozlu şuanda macun bekliyorum temizlik için. Tozlar bir yeri vs mi tıkıyor acaba? Fikri olan var mıdır?
|
Bios şifresi kırma (askerim yardım lütfen)
|
Gm5 plus sarj eriyor
GM 5 PLUS hoparlör suya temas
|
GM 5 Plus kulaklık tavsiyesi
|
fastboot mode sıkıntısı
|
tarayıcılardan facebook girince mavi ekran
|
|
Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.535
İkinci El Bölümü Mesajları: 19
Konularının görüntülenme sayısı: 12.927 (Bu ay: 237)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 120 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO