15 Ocak 2022 tarihinde sinerji.gen.tr üzerinden satın almış olduğum ekran kartım ve anakartım bugün elime ulaştı. Ekran kartının kutusundaki ufak zedelenmeler ve yırtıklardan şüphelenmem sonucunda garantisini kontrol ettiğimde çıkış tarihi olarak 28/10/2021 yazdığını gördüm. Kartın antistatik poşetini henüz açmadım, mesai saatleri içerisinde olmadığımızdan sinerji ile de iletişime geçemiyorum. Firmayı karalamak istemiyorum ancak yaşamış olduğum bu durum sizce normal mi? Yarın ilk iş kendileriyle görüşeceğim öncesinde forum üzerinden bilgi edinmek istedim.
İşlemcimi değiştirmeli miyim?
Herkese mutlu ve sağlıklı yıllar.
Güncel işlemcim Intel i5 10400F, ekran kartım ise RTX 3060. Sistemim 1080p ve amacım 144hz'de fps oyunları oynamak. 10400F'in 3060 ile az da olsa darboğaz yapacağı konusunda bir çok yorum var. Mevcut sistemimde anakartım MSI B460M PRO dolayısıyla ram hızı 2933MHz ile kısıtlı (kullandığım ramlerin CL değerini OC ile 14 yaptım). Bu sabah N11'de 3.140TL'ye (180TL bonusu düştüm) kutulu 5600X işlemci aldım, sizce bu fiyata bulmuşken 5600X'e geçmeli miyim? Geçmeliysem F/P anakart ve ram kombosu önerinizi bekliyorum.
MARKET FİYATININ %64.5'UNA İTEM SATIŞI
|
|
ALINIK BIÇAK,SİLAH,KEY VB.
|
CS:GO Sorunumu Bir Türlü Çözemedim
|
2xAsiimov WW Marketin %60'ina
|
SATILIK SAĞLAM GLOBAL HESAP UYGUN FİYAT
|
SATILDI! CSGO ITEMLERI HER ITEM MEVCUT
|
SATILDI AWP ASIIMOV FT 91TL!
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 439
İkinci El Bölümü Mesajları: 45
Konularının görüntülenme sayısı: 165.380 (Bu ay: 627)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 162 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic