Türk Telekom fiber modem değiştirme
Türk Telekom alt yapısı üzerinden kullandığım için bana Vestel marka bir cihaz verdiler fakat çok kötü çalıştığı için "Mi Router AX1800" ile değiştirdim. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım fakat bugün 1 saatliğine internet gitti ve geri geldiğinde Türk Telekom'un verdiği modem haricinde hiç bir cihaz çalışmamaya başladı.
Mac adresini Türk Telekom'un cihazı ile aynı yaptığım halde bağlanıyor fakat ip adresi vs alamıyor. Bu sorunu yaşayan başkaları var mı? Yeni bir tür önlem mi aldılar?
35mbit paket satıp, 16mbit hizmet vermek!
Türknet'den 35 mbitlik paket satın alabilmek için ttnet ile boğuştum ve port eklenmesini sağladım. Türknete başvurduğumda port vardı, geçiş işleminin olduğu güne kadar boş port vardı. Geçiş işlemi sonrasında hız ADSL seviyesinde olduğu için destek talebi açtım 3 gün boyunca oyaladıktan sonra burada yazdım ve "size yalan söyledik ADSL hızı alacaksınız" deniyor! Bu kadar berbat olabilmek için bir sırrınız var mı, yoksa insanları kandırabilmek için mi bu şirketi kurdunuz?
Boş port olmaması beni ilgilendirmiyor! Ben müşteri olarak sözleşmemde yazan hızlara erişebilmek istiyorum!
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.170 (Bu ay: 11)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İnternet Servis Sağlayıcılar