Başlıkta gördüğünüz gibi yerden ısıtmamın motorunun sarması yandı dediler. Motorun yarısını wilo teknik servis söktü götürdü sarmayı sıfırıyla değiştirme ücreti 28.000 tl dediler. Sıfırının fiyatı 35.000 tl dediler. Üretilmeyen eski bir motormuş. Bende fiyatlara göz atıyordum bir tane motor gözüme çarptı onda da 30/10 yazıyordu olur mu diye sordum. O motor ufak dedi.(Edit: 30/0,5-12 olmalıymış dediler az önce) Ev biraz büyük çok katlı. Motor bakarken neye bakmam gerekiyor veya önerileriniz var mı? Benim motorun ve bulduğum motorun resimlerini de aşağıda görebilirsiniz.
Bu yanan motorum
Bu da internette bulduğum. (Görseldeki 25/8 diye anladım ama linkte satılan 30/10 yazıyor)
Edit: Wilo sitesindeki özellikleri
Merhabalar,
Şuanda türktelekomun yıllar önce verdiği TP-Link TD-W9970 modemi kullanıyorum. İşimi görüyordu da artık performansı düştü galiba eskiden çekti yerlerde artık çekmez oldu. Bende modem arayışına girdim. Modemden de çok anlamıyorum ama şu 3 modeme baktım.
- Keenetic Hero DSL KN-2410-01TR 1300 Mbps VDSL2
- TP-Link Archer VR2100
- Tenda V12 1200 Mbps VDSL2
Hangi modemi neden seçmem gerekiyor, alırken neye dikkat etmeliyim. Yardımcı olursanız sevinirim. Bir de Keeneticleri insanlar ya çok övüyor ya da övenlere fanboy muamelesi yapıp çok gömüyorlar. Keenetic e güvenebilir miyim?
%40 engelli araç kullanımı
Merhabalar,
Arkadaşımın %40 engelli ruhsatlı aracı var kendisi yurtdışında yaşıyor, arabası kapalı garajımda duruyor. Bu arabayı ben kullanabiliyor muyum?Kullanamıyorsam kendimi ruhsata işletebilir miyim? İşletebiliyorsam nereye nasıl müracaatta bulunmam gerekiyor?
Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Askerlik yoklama başvurusu
Burada 10. adımda mezuniyet ile ilişkili mesleğiniz sorusu var ben henüz mezun olmadım haziranda bilgisayar mühendisliğinden mezun olacağım. Bilgisayar mühendisliğini seçmeli miyim? Yoksa yoktur seçeneğini mi seçmeliyim. Bir de henüz mezun olmadan bedelli başvurumu yapmam sıkıntı yaratır mı? Yaratmaz diye düşündüğümden şimdiden başvurmaya başlayayım dedim.
Selamlar,
Dediğim gibi kasamla psumu değiştireceğim, arada bilgisayarım kapanıyor. Bunun ilgili vatana da götürdüm sıkıntı yok diyip geri verdiler.
Sistemim:
Anakart: Asus X570 prime-p
İşlemci: Ryzen 5 3600
Ekran Kartı: RX 5700 XT
Ram: 2 x 8GB 3000 Mhz
1 adet HDD + 1 adet M2 SDD var
Elimde şu kasa var (PSU dahil ) https://www.vatanbilgisayar.com/frisby-fc-8890g-coax-650w-6x120mm-rgb-fanli-usb-3-0-midt-atx-gaming-kasa.html
Ben sistemi toplayalı uzun zaman oldu. Her şeyin fiyatı uçmuş. PSU + Kasa konusunda aa bu kasa ucuzmuş alayım diyip almıştım hata etmişim. bütçemi kafamda 1200-1300 TL civarı düşündüm. Amazon prime günlerini bekliyorum belki güzel bir indirime denk gelirim diye. Kasa olarak aklımda MSI MAG FORGE 101M var. PSU konusunda pek bir fikrim yok.
Ama şu gözüme fena gelmedi: https://www.hepsiburada.com/sharkoon-wpm-gold-zero-650w-80-14-cm-fan-p-HBV00000OOJKB?magaza=Aptek&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.24.2
Bilgisi olan yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim. Teşekkürler.
|
Ryzen 5 3600 için yanlış ram seçimi
|
Üniversite bırakmak
|
Dreambox Iptv Nedir
|
4 kişiyiz silver elo 5. arıyoruz
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 578
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 9.874 (Bu ay: 138)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO