RTX 3090 MSI GAMING vs RTX 4080
Merhabalar şuan 3090 alınırmı yoksa bekleyip 4080 mi almalıyım tabi alırken psu da değiştireceğim
Merhaba arkadaşlar yeni direksiyon aldım logitech g923 forza 4 de 90 derece sabit dönüyor direksiyon ve oyun ayarlarındada yok böyle bi ayar bilen varmıdır
Herkese merhabalar arkadaşlar öncelikle 1 ay önceden ismimi yazdırd.ım bilinen teknoloji marketi olan Tek..sa dan ürünü cuma günü aldım. Ve başıma gelen ilginç olay ise eğer bir kol veya oyun almassan sana bu ps5 yi veremem yönünde oldu bende dedimki ne alaka zaten 8300 tl verdik alıyoruz. İşte uzun uzun konuşmalar tartışmalar en sonunda çalışanın dediği laf bana ozaman size vermiyicem yönünde oldu ben mağaza yetkilisi ile görüştüm onunda dediği laf ozaman oyun al kardeşim yönünde oldu işe bak neyse bende nba 2k21 aldım fifa 21 özellikle istememe rağmen vermediler ya spiderman yada nba 2k21 al dediler biliyosunuzki hiç bir yerde stok yok bende aldım bu şekilde ama bu yapılan müşteriye bi saygısızlık bide bana kalkıp dediler artık parayı verdik ürünü aldık kusura bakmayın stokçular var karaborsaya düştü o yüzden böyle yapıyoruz ama halbuki bende 3 önceki adam 5 tane aldı ama ona kimse laf etmedi çok garip olaylar döndü ama bu işin peşini bırakmıyıcam heryere şikayet edicem
ekran beyaz ve mor kareler oluşuyor
|
.konu kilit
amd ryzen 5 1600 overclock
Ps4 için hd ready tv
ps3 super slim sticker
Meslek: YAZILIM
İlgi Alanları: Bilgisayar,Basketbol,Futbol
Bir gün herkes Fenerbahçeli olmasın bırakın o şeref bize kalsın Playstation 5 || PSN: Fear9735 Nintendo Switch v2 || Nintendo ID: Turco99 |
Bir gün herkes Fenerbahçeli olmasın bırakın o şeref bize kalsın Playstation 5 || PSN: Fear9735 Nintendo Switch v2 || Nintendo ID: Turco99 |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 144
İkinci El Bölümü Mesajları: 18
Konularının görüntülenme sayısı: 24.128 (Bu ay: 96)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 276 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun