MILLENICOM'A ELVEDA DİYORUM
2019 yılı mart ayından beri abone olduğum Millenicom’a, fahiş fiyat artışları sebebiyle, müşteri temsilcisine kesinlikle ulaşılamadığı için ve bir sorun olduğunda kendi başıma kaldığım için iptal talebinde bulundum.
Millenicom 100mbit download, 10mbit upload paketini 240 lira yaptı.
Superonline şu an 100mbit lik aynı paketi 240 lira 12 ay taahhütlü veriyor.
Ben 200mbit download, 20mbit upload paketine 12 ay taahhütlü olarak geçtim. Ücret aylık 260 Lira..
3 aylık da youtube premium hediye ettiler.
Millenicom, Superonline ile aynı fiyatlardan abonelik satmaya kalkıyor.. Aslı varken, suretine ne gerek var ki.
Superonline da, en azından bir arıza olduğunda müşteri temsilcisine ulaşabiliyoruz, kendi altyapıları olduğu için daha hızlı müdahale ediyorlar.
Aynı Daire Numarasına 2. Fiber (fttb) internet alabilir miyim?
Aynı daire numarasına, 2. fiber internet alabilir miyim ( ikisi de superonline altyapısı olacak FTTB )
Superonline fiber altyapıdan FTTB olarak millenicom abonesiyim.. Superonline aboneliği açtırabilir miyim ? İnterneti iptal edip beklesek 1 hafta ile 10 gün arası internetsiz kalacağız. Bunun yerine yeni bir abonelik açıp, bu açıldıktan sonra eskisini kapatmayı düşünüyorum böyle bir şey mümkün mü acaba ?
Olur diyen var, önce iptal ettirmen gereken diyen var.. Kafam karıştı.
Sürekli bağlantı kopma sorunu yaşıyorum.
Millenicom a Mart 2019 dan beri aboneyim. Superonline fiber altyapısından 100mbit hız alıyorum. Bugüne kadar sorunsuz kullandım. Taahhüdümün bitmesine 2 ay gibi bir süre kaldı.
2023 yılına girdiğimiz dakikadan itibaren sürekli kopma sorunu yaşıyorum. Yeni yıla girince ne oldu acaba çok merak ediyorum. Biraz düzelir gibi oluyor, hoopp tekrar başlıyor..
Servis sağlayıcı değiştirme vakti gelmiş gibi gözüküyor artık. Çok canımı sıkmaya başladı çünkü.
İyiyken övdüm, kötüyken de bunu açıkça yazmak istedim.
Arkadaşlar böyle bir konu var mı göremedim. O yüzden açma gereği duydum.
Kim ne kadar ödüyor. Bilgi paylaşımı yapabiliriz. Taahhüt sonrası verilen teklifler nedir. Paylaşabiliriz, şeffaf olarak herkes görsün.
Superonline altyapısından FTTB fiber bağlantı hizmeti alıyorum. Eve kadar cat6 kablo çekilen sistem.
Benim taahhüdüm 1 Nisan da bitiyor. 114,90 Paket ücretim ama en son iletişim vergisini de yansıtıyorlar 117,19 TL aylık fatura ücretim.
Fiyat teklifi ne kadar gelecek merak ediyorum, göreceğiz.
Tarife değişimi
|
Jet hızında kurulum
|
|
|
Hediye Hiremco Zapper HD uydu alıcısı veriyorum.
|
Renault Mais ten gelen Mesaj
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.077
İkinci El Bölümü Mesajları: 26
Konularının görüntülenme sayısı: 29.638 (Bu ay: 464)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 484 (Bu hafta: 1)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar