İcra davası ile ilgili bilgi lazım
Arkadaşlar merhaba. 2-3 sene önce bir yurda kayıt olmuştum. Yurdun parası normalde 11.500 fakat ben tanıdık vasıtası ile 6.000 e kalıyordum. Yurt benlik olmadığı için ayrılmak istedim. Prosedürlere göre eğer ayrılırsam yurt ücretinin %30 unu peşin vermem gerekiyormuş. Neyse işte 6.000 bile demiyorum bakın 11.500 üzerinden hesaplanınca bile 3500 küsür civarında çıkıyor ki ben 2 aylık taksitte vermiştim. Ben o zamanlar ayrılmak isteyince bana 7.000 gibi bir ücret çıkardılar. Lan zaten kalmadığım yurdun ücretini versem bile 6.000 tutar 7.000 i nereden çıkardılar bunlar. Neyse icra dosyası eve ulaştı 2 gün önce. 7.000 lira toplam alacaklı diyor. Ben 2.taksiti ödeyince seneti almadım bunlar da 2.taksiti ödemediğimi de gösterip onun da parasını istiyorlar. Fakat banka üzerinden ödeme yaptığım için dekontu var. Bu konuda ciddi tavsiyelerinize ihtiyacım var. Cimere de şikayet edeceğim şahısı. Bu arada icra dosyası Bursa icra müdürlüğü tarafından gönderildi. Ben ise farklı bir şehirde yaşıyorum. İtiraz dilekçemi yazdıktan sonra bunu illa Bursa da ki icra müdürlüğüne mi vermem gerekiyor? Kendi bulunduğum şehirdekine versem olur mu?
Work and Travel yapacak olan var mı? Veya yapmış olan?
Bu sene dönmemek üzere abd ye wat için başvuracağım arkadaşlar. Daha önce yapmış olanlar varsa bilgilendirebilir mi?
Skin yatırımı? En uygun skin nereden alınır?
Merhaba arkadaşlar tl de 50k civarı skin yatırımı yapmak istiyorum. Gelecek kış ayına kadar kullanıp satacağım. Düz bıçak mı yoksa farkılı skinler mi? Ve en uygun hangi siteden alınır?
Şimdi yatırım anlamında ne yapmak lazım?
Aynı politikalara devam edilip TL değersizleştirilecek anladığım kadarıyla. Enflasyon, dolar fırlayacak. O sebepten bol bol kredi çekip mal sahibi olmaya çalışmak şuan en büyük yatırım aracı olarak duruyor. Sizce?
Hani millette para yoktu?
Gidin dışarı gerçekleri görün deli gibi alış veriş yapılıyor. Giyim mağazalarının hepsinde S şeklinde sıralar mı dersin, arabayı park edecek yer bulamamak mı dersin, resturantlar da oturacak yer mi var dersin. Harbi sözde ekonomik kriz nerede?
Adını hatırlamadığım oyun yardım
Arkadaşlar bir oyun vardı sadece hatırladığın kısım oyunda sanırım fbi ajanı gibi birşeydik oyunda ağır çekim özelliği vardı ve ilk bölümü bankayı soyan hırsızları alt etme ile başlıyordu
Niye herkes iktidar için az kaldı gideceksiniz diyor
siyaset ile aram 0 sadece merak ettiğim adamların seçimi kaybetmesi garanti mi artık herkes iktidar aleyhine olan bir yorumun altına bunu yazıyor? Yani o kadar haberler de yazılanlara göre skandal şeye rağmen yüksek oy aldılar. Mesela Soma faciasında tekme olayı. Ne oldu adamlar yine farkla aldılar Soma da seçimi. Bunun gibi tonlarca örnek var. Maraşta da %60 ile almışlar seçimi. Belli bir kitle var ekşi, dh, twitter üçlemesinde gidip geliyor kendi kendilerini tatmin ediyor aha bu sefer kesin gidecekler gibi. Fakat dışarı da ki türkiye çok daha farklı. Ben inanmıyorum iktidarın gideceğine. Siz türklerin cahilliğini harbi fazla hafife alıyorsunuz. Bu depremde maks 2 haftaya unutulur gider, herkes işine bakar. Bence hiç boşuna ümitlenmeyin, çevrenizdekileri de (ben dahil) ümitlendirmeyin.
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 12 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.532
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 340.700 (Bu ay: 672)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8.045 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic