YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ?
|
Amfiyi telefona veya bilgisayara bağlama işlemi
Merhaba arkadaşlar.
Elimde yukarıda adresini attığım lambalı amfi mevcut. Ben bu amfiyi telefona ve bilgisayara bağlamam için nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Amacım amfiyi telefona ve bilgisayara bağlayıp amfi aracılığıyla kulaklıkla kaliteli müzik dinlemek. Dönüştürücü kablolar aldım ama USB Type C to 3.mm jak dönüştürücü kablo telefonum ile uyumsuz çıktı. Bilgisayar için denemedim ama büyük ihtimalle ona da uyum sağlamayacak. O yüzden böyle bir sorunla karşılaştım. Bunun başka herhangi bir yolu var mı? Bildiğiniz uyumlu olan herhangi bir dönüştürücü var mı? Teşekkür ederim.
MSI MODERN 15 A11SBU-800XTR ram yükseltmek için yardım
Merhaba.
MSI MODERN 15 A11SBU-800XTR model bilgisayara sahibim. Bilgisayarımda;
8 GB Samsung M471A1K43DB1-CWE ram bulunmakta. Diğer slot boş. Diğer slot için 16 GB ram takviyesi yapmak istiyorum. Farklı marka, farklı CL değerinde ram kullansam herhangi bir sorun olur mu? Kingston'un (CL22), Crucial'ın (CL22) Neoforza'nın (CL19) vs. gibi markaların 16 GB ramleri bulunmakta. Sizce hangi marka, model ram takviyesi yapmalıyım? Bu ramin CL değeri 22. CL19 16 GB ram alsam daha iyi olur CL değeri düşük olduğu için ama uyumlu olur mu sizce? Samsung marka ramler çok pahalı olduğu için tercih etmeyeceğim.
MSI garantisine yazdım ve kullanıcının ram, ssd, harddisk değiştirmesini önermediklerini ama arka kasayı çıkarıp cihaza herhangi bir zarar vermeden bu işlemi yapabileceklerini ve zarar vermeme durumunda cihazın garanti dışı kalmayacağını söylüyorlar. Serviste montaj için 250 TL+KDV ücreti almaktalarmış. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.
MSI MODERN 15 A11SBU-800XTR ram yükseltmek için yardım
Merhaba.
MSI MODERN 15 A11SBU-800XTR model bilgisayara sahibim. Bilgisayarımda;
8 GB Samsung M471A1K43DB1-CWE ram bulunmakta. Diğer slot boş. Diğer slot için 16 GB ram takviyesi yapmak istiyorum. Farklı marka, farklı CL değerinde ram kullansam herhangi bir sorun olur mu? Kingston'un (CL22), Crucial'ın (CL22) Neoforza'nın (CL19) vs. gibi markaların 16 GB ramleri bulunmakta. Sizce hangi marka, model ram takviyesi yapmalıyım? Bu ramin CL değeri 22. CL19 16 GB ram alsam daha iyi olur CL değeri düşük olduğu için ama uyumlu olur mu sizce? Samsung marka ramler çok pahalı olduğu için tercih etmeyeceğim.
MSI garantisine yazdım ve kullanıcının ram, ssd, harddisk değiştirmesini önermediklerini ama arka kasayı çıkarıp cihaza herhangi bir zarar vermeden bu işlemi yapabileceklerini ve zarar vermeme durumunda cihazın garanti dışı kalmayacağını söylüyorlar. Serviste montaj için 250 TL+KDV ücreti almaktalarmış. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkür ederim.
Oto teyp tavsiye
Merhaba arkadaşlar. 1000 liraya kadar, 1000 lira civarında en iyi fiyat performans oto teyp hangisidir? Tavsiyeleriniz varsa almak isterim. Teşekkür ederim.
Ön takımdan gelen ses?
Merhaba arkadaşlar. Arabamda Aks körükleri, rot milleri, salıncaklar (alt rotiller dahil), debriyaj hidrolik rulmanı, baskı-balata seti, triger seti de dahil birçok parçasını orijinali ile değiştirdim. Yalnız arabanın sağ ön kısmından düz yolda giderken lokurtu tarzında sesler geliyor. Bu sesler düz yolda, düşük hızlarda ve refüjlerden geçerken daha belirgin. Virajlarda ses yok. Sebebi hangi parçadan kaynaklanıyor olabilir?
Araç için Fiyat/Performans Hoparlörler
Merhaba arkadaşlar.
Araç için ön ve arka kapıya monte etmek üzere toplam 4 hoparlör almayı düşünüyorum. Yalnız bu konuda pek tecrübem yok. Şu anki hoparlörler cızırtılı ve sanırım patlak. Bas kaygısı olmayan biriyim. Genellikle mid ve tizin ön planda olduğu parçalar (enstürmental müzikler, blues, rock, Türk halk müziği) dinlerim. Fiyat/performans ağırlıklı ne tavsiye edersiniz? Son ses ve orta ses arasında parçayı net bir şekilde aktarabilecek hoparlör benim için yeterli olur. Aklımda şu hoparlörler var:
Bu konuda tecrübesi, bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok makbule geçer. Teşekkürler.
Castle dizisi kıvamında dizi tavsiyesi
|
Note 8 Pro 128GB, Mi 9T 128 GB, Reno 2Z
|
Sistem Tavsiye- Kasa, Güç Kaynağı Tavsiyesi
|
Son Giriş: 12 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 663
İkinci El Bölümü Mesajları: 26
Konularının görüntülenme sayısı: 14.144 (Bu ay: 160)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 107 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar