ZTE ZXHN 168A 5.GHZ SORUNU
TÜRK TELEKOMDEN VERİLEN ZTE ZXNH 168A MODEMDE 5.GHZ DE KOPMALAR OLUYOR VE TEKRAR BAĞLANMIYIR.MODEMİ KAPATINCA YADA MODEM ARAYÜZNDE BANT GENİLİĞİNİ DEĞİŞTİRİNCE DÜZELİYOR AMA YİNE BELLİ BİR SATTEN SONRA TEKRAR DÜŞÜYOR.ZTA MÜŞTERİ HİZMETLERİ İLE GÖRÜŞTÜĞÜMDE İSE BANT GENİŞİLİĞİNİ DEĞİŞTİRİN DEDİ AMA HALA AYNI..ONUN HARİCİNDE MODEMİN ÇEKİM GÜCÜNDEN ÇOK MEMNUNUN.ALT KATTA Kİ KOMŞUM BİLE RAHAT BİR ŞEKİLDE KULLANIYOR.TEK SORUN 5.GHZ.GÜNCELLEME NASIL OLACAK ACABA.BAŞKA BİR ARKADAŞ FORUMDA GÜNCEL SÜRÜMÜ İLE BENİM GÜNCEL SÜRÜM ARASINDA FARK VAR.NASIL GÜNCELLEME ALACAK BU MODEM.TEK SORUN 5.GHZ.DAHA ÖNCE İSE TP LİNK DUAL BANT MODEM VERİLMİŞTİ.ONDADA SORUNLU İDİ VE BU MODEMİ VERDİLER.TÜRK TELEKOM DAN VERİLEN VDSL İÇİN EN İYİ MODEM HANGİSİ ?
DSMART GO ABONELİK SİSTEMİ ÇÖKTÜ
15 gün önce Dsmart go paketi aldım ama sitelerinden kodu aktif edeceğim sayfa güncelleme var diye kapalı. Almış olduğum yeni paket kodu nu aktif edemiyorum. Müşteri hizmetlerine de bağlanılamıyor. Direk go uygulamasından bize yazın şeklinde telesekter kısmından sonra telden atıyor. En son gelen mesaj da ise güncelleme yapıldığı idi ama 15 gündür bir güncelleme bitmedi. Şuan için Dsmart go aboneliğe kapalı.
TV+ ARTIK SAMSUNG SMART TV'DE
BUGÜN İTİBARI İLE SAMSUNG SAMRT TV LERE TV+ UYGULAMASI GELMİŞ BULUNMAKTA.KANAL AÇMA ZAMANI UZUN SÜRÜYOR ONUN HARİCİNDE GÜZEL.ZAMANLA STABİL HALE GELİR.
samsung tv cı+ modül digitürk kullanımı
|
samsung tv cı+ modül digitürk kullanımı
|
samsung led tv renk ve 3d ayarı
|
samsun es6340 tv dahili uydu için digi kanal yükleme
|
samsung led tv dahili uydu için tarama
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 208
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.300 (Bu ay: 149)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar