Uygun Euro nereden alınır?
Merhaba arkadaşlar. Yurtdışı seyahatim için yaklaşık bir 2.000 euro alacağım. Bankaların makasları çok fazla. Yaşadığım şehirde Altınkaymak tarzı kurumsal bir döviz bürosu yok. Bir tane var, onun da kurları bankalara yakın.
Online olarak alabileceğim düşük makaslı bir platform var mı? Veya havale ile işlem yapan kurumsal bir firma var mı?
579 Euro'ya RTX 3060 nasıldır?
Yakın zamanda Yunanistan'a gideceğim. 579 euroya Gigabyte RTX 3060 Eagle 12 GB alabileceğim bir mağaza buldum ve stokları varmış. Yaklaşık 5.800 liraya tekabül ediyor. Türkiye'de sadece Trendyol'da bir satıcıda stok görünüyor ve fiyatı 12 bin lira. Bana çok mantıklı bir alışveriş gibi geldi. Yol masrafı(otobüs bileti, yurtdışı harcı vs.) ile 7.000 liraya patlıyor. Hatta Yunanistan'a yakın oturduğum için üzerine ufak bir kâr koyup satmayı da düşünüyorum. Fikirlerinizi alabilir miyim?
Bu fatura normal mi?
Arkadaşlar saçma sapan bir ikilemdeyim. Merkezi sistem faturamız her ay 400-500 lira geliyor. Aşağı yukarı aynı metrekarelerde evlerimiz olan yine merkezi sistemde oturan arkadaşlarımız 250-300 ödüyor. Fatura normal mi bilmiyorum. Üstelik buna sıcak su ve ocak dahil değil! Sadece ısınma. Gerçekten aşşırıya kaçmadan ısınabileceğimiz kadar açıyoruz petekleri 550 tl geliyor. Ben bu faturayı nasıl düşürebilirim? Yardımcı olur musunuz?
RX 580 Değerleme
Merhaba. Ekran kartımı yükseltmek için satmak istiyorum. Ancak stokta olmamasından dolayı fiyatları belli değil. İkinci eller garip bir şekilde dengesiz. Garantili ürünü 1.200'e satan da var, garantisiz ürünü 2.200'e satan da var. Hatta daha dün başak bir platformda birisi letgo'da kartına 2.050 lira teklif aldığını belirtmişti. İyice kafam karıştı, değerleme konusunda yardıma ihtiyacım var kaça satacağımı bilemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Ekran kartım 8 GB'lık, 3 fanlı olan model.
Model numarası: ASUS ROG STRIX RX580 O8G Gaming.
Bilgisayarımın Açılması Aşırı Uzun Sürüyor
|
Müzik Prodüksiyonu Sistem Tavsiye
|
Ping Değeri Hava Şartlarından Etkilenir Mi?
|
Elden veya Senetle Taksitlendirme
|
Ekran Kartı ve Ram İkilemi
|
Ses Kartı Tavsiyesi
|
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 26
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.687 (Bu ay: 31)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware