Beyler sevgililer günü hediyesi için yardım edin
eleye eleye 8 kolye-küpeye kadar düştüm. kalanların hepsini almak istesemde hala bütçemi aşıyor 3 tanesini daha elemem lazım. yardımcı olur musunuz?
bir kaç saat önce senatodan dan onayı almıştır. 2019 da demokratlar temsilciler meclisinde onaylatmıştı. Ama cumhuriyetçiler senatoda üstün olduğu için kanunu geçirememişlerdi. Şimdi güç ellerinde oldukları için rahatlıkla geçirmişler.
abd de saatlik asgari ücret artık 15 dolar. Öncesinde 7./5 dolardı.
Ulan ne biçim devlet başkanları var be. İnsan kıskanıyor valla.
kaynak : https://mobile.twitter.com/NBCNews/status/1354102510101868547
Türkçe kaynak geldiğinde eklenecek.
Muhalefet bloğunda yer alan partilerin gelecek seçimde ağırlıklılarını arttırabilmeleri için forum kullanıcılarıyla birlikte bir beyin fırtınası yapabileceğimizi düşündüm. Sizce muhalefetin eksikleri neler? Gelecek seçimde stratejisi nasıl şekillenmeli? Türkiye’nin öncelikli toplumsal sorunları ne ve Varsa çözüm öneriniz nedir?
Benim CHP özelinde 3 önerim bulunacak. Fazla yüzeysel düşünmüş olabilirim eminim çok daha iyi öneriler gelecektir
1: İçerisindeki hdp’yle paralel düşüncedeki siyasilerden kurtulması gerekiyor. Söylem birliği olduğunda otomatikman diğer %50’ye kapıyı kapatıyorsun. O yüzden de akp den kopanlar kararsız kalıyor oy verecek parti bulamıyor seçim günü basıyor ampüle. %10 için %50 potansiyelden nasıl vazgeçilebilir aklım almıyor.
2: #Üye ol kampanyası yaparak teşkilatını büyütmesi gerekiyor. 100 yıllık partinin 1.5 milyon üyesi var. Akp’nin ise 15 milyon. Seçimden seçime “sandıklara sahip çıkıyoruz” adlı göz boyamayla iktidar olunmuyor teşkilat her şey demek.
3: Kendi medyasını oluşturması gerekiyor. Bir tek halk tv ile bu iş dönmez ki zaten halk tv izleyen kesime seçim anketi yapsan akp-mhp iktidarına oy veren bi kişi bulamazsın.
iktidar partisi kendisine zararı olabilecek kanalları mümkün olduğunca engelliyor bunda hepimiz hem fikiriz sanırım. Hem olay tv’nin kapatılması hem de sözcü tv’nin lisansının 1 yıldır rtük onayından geçmemesinden bunu anlayabiliyoruz. Rtük duvarını aşmanın yolu bence ulusaldan ziyade yerele inmek.
81 ilde yerel tv kanalları ve yerel gazeteler kurulması gerektiğini düşünüyorum. eğer teşkilat yapılanması büyürse gönüllülük esasıyla bu işin altından kalkılabilir. bir süreden sonra gazete ve tvler kendi kendine yetecektir.
|
|
|
Ferolle Aşk parfümü nedir?
|
Uçak bagajı konusunda acil yardım!
ceketim nasıl ss li
|
İlgi Alanları: Patrick Jane in hastasıyım metal müzik fazla sevmesemde haggard ve therion dinlemeyi severim
İnternet sitemi ziyaret edebilirsinizwww.ferolleaskparfumu.org |
https://www.ferolleaskparfumu.org adresini tavsiye ediyorum |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.310
İkinci El Bölümü Mesajları: 33
Konularının görüntülenme sayısı: 25.863 (Bu ay: 516)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.329 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic