3000 TL Bütçeye Güvenilir Televizyon Bulamadım
televizyon arıyorum babam annem izlesin diye ama evde 100mbps internet var bari reklamlı aptal içerikler sunan tv kanalları yerine alışsınlar belgesel, film bulmaya youtube da bir şeyler izlemeye hep 1.5 gb ramli aynı anakarta sahip markası değişen televizyonlar dolu kiminde google play yok başka market var kiminde lisans yok netflix en fazla 1080p diyor bu bütçeye gerçekten adam akıllı güvenilir bir markanın televizyonu var mı
Kredi ve Yurtlar Kurumu 1500 TL Öğrenim Kredimi Vermiyor
2019 aralık ayında kredi ve burs için başvuru yapmıştım bu sıralarda da soyadım değiştiği için 3 ay gibi bir süre hem ziraat bankası hem kyk'nın saçmalıkları nedeniyle kredimi alamadım sadece soyadım değiştiği için. 3 ay boyunca paraları kullanamadığım için ilk yatan 1500 TL'yi ziraat bankası kyk ya iade ettik dedi orda başladı serüven 10 aydır o para için 2 adet dilekçe ve bir sürü cimer başvurusu yaptım ama asla yatıracaklarına dair bir şey söylemiyorlar. e-devletten bakınca para yatmış ve borç olarak görünüyor istiyorum "ileri tarihlerde aktarılacak" diyorlar. ne yapsam bilemiyorum deli ettiler beni ya bir kurum neden bu kadar vasıfsız olur? bana yardımcı olun ne yapmalıyım cimerden olmuyor nereye şikayet edeyim kimle iletişime geçeyim?
Turknet Türk Telekom Ekiplerine Sözünü Geçiremiyor :D
turknet türk telekom ekiplerine sözünü geçiremediği için 3. haftadayım internet kurmalarını bekliyorum. 2 haftadır kurmama nedenleri ekiplerin adresimi bulamaması çıkmış imkansız altyapı sorgulamadan çıkıyor zaten adresim site üzerinde. kaldığımız sitede herkes türk telekom kullanıyor :D ilk ay bedava güya ben telefona internet paketi yapmaktan 60 tl harcadım zaten çıktı parası ordan bu hafta canlı derslerim var benim 6gb data paketim kaldı paramla hizmet alamadığım için kafayı yemek üzereyim o kadar acil bir zamana denk geldi ki
Daha Turknetli olamadan yordular beni :D
27 eylülde ben turknetin sitesine girdim altyapı sorguladım öyle işleme devam ettim geri son anda kapattım sekmeyi uğraşmadım akşam beni aradı işte yarıda bırakmışsınız formu doldurmayı falan bunu takip ediyolar sapık gibi neyse bana da 2-6 iş gününde kurulur iyi tamam jahrein koduylada 1 ay bedava. tahmini günü verirken kargo göndermem gerektiğini belirtmiyor o da ulaştı 3 günde çarşamba günü oldu 6 iş günü oldu 10 gündür bekliyorum arayan hala yok. bana dedikleri ekiplerimiz 48 saat içinde sizi arayacaktır :d
ben şunu anlamıyorum bu ülkede adam akıllı hizmetle hız, altyapı, teknik sorun yaşamadan internet kullanmak yok mu ya tek derdimiz bu olsa keşke sorunsuz hiç bir şey yok ülkede ben başvuracağımda aynı hafta gelip kuracaklar hayal bile edemiyorum
Ubuntu'ya ücretiyle iodine kurabilecek var mı?
|
DNS Server VPN (dns tunnel) kurabilecek varsa ödeme yaparım
|
|
LG Ghost Screen Sorunundan Kurtulun (ROOT GEREKLİ)
|
LG V20 H990TR Rootlama (Bootloader Kilidine Çözüm)
|
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 193
İkinci El Bölümü Mesajları: 10
Konularının görüntülenme sayısı: 39.736 (Bu ay: 651)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware