Windows kurulum başlamıyor
Merhabalar cümleten,
Windows kurulumu yapmak istiyorum bir usbyi formatlayıp FAT32 olarak yapılandırdım, windowsun sayfasından aracı indirdim usb ye attım, boot configurationda USB belleği UEFI olarak görebiliyorum hatta bir alt alanda bulunan Boot Override bölümünde UEFI usb belleğe tıkladığımda ya da yeniden başlattığımda bilgisayar BIOS ekranına geri dönüyor, kesinlikle windows kurulumuna geçmiyor,
CSM > Disabled
Secure Boot > Windows UEFI mode
Secure Boot Mode > Standart/Custom (her ikisinide denedim)
Fast Boot > Enabled
Adcanced > USB Config. > USB support > Enabled
BIOS u son sürümüne de çektim tekrar denedim ne denediysem nafile, anakart Z790-F. yardımcı olursanız sevinirim
Şimdiden teşekkürler herkese.
2070 ten 3080 e geçmeye değer mi ?
Selam millet,
Çok genel bir konu oldu ama duymak istediğim gerçekten ekran kartından anlayanların görüşleri.
Genel kanı, belki o ekran kartı ile oynamak değilde, satın alıp kutusundan cıkarıp onu kasaya takmak ve sahip olduğunu bilmenin verdiği haz daha ağır basıyor sanki en azından benim için.
Kağıt üstünde 2070 ile 3080'i kıyasladığımızda core sayısı vb. gibi bir çok özelliğin açık ara önde olduğunun farkındayım, şimdi FPS canavarları cıkacak diyecekler ki şu kadar FPS bu kadar performans farkı, doğru kabul ediyorum hepsini ama 2070 ile ultra ayarlarda RDR2, Village, Metro Exodus vb oyunlarda zaten ortalama 70-90 bandında FPS veriyor, 80 FPS den 110 fps ye gecince ne olacak ? Ultara ayarlardan daha öte bir ayar yok zaten. Görsel aynı görsel değil mi ?
Benim merak ettiğim elindeki kartı satıp yenisini alsan en kötü 10bin gözden cıkıyor, cıkan bu para ne için ? sizce değer mi ? gözle görülür fark ne ?
Bunu merak ettim, yorumlarınız için teşekkürler şimdiden.
RTX 3070 Ti Trinity OC hakkında fikri olan ?
Herkese selamlar,
Çok genel bir konu oldu ama ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 Ti Trinity OC hakkında fikir sahibi olan kimse var mı artıları eksileri nelerdir, onun yerine bir öneriniz var mıdır ? tecrübelerinizi ya da görüşünüzü paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkür ederim.
i7-8700K Prime95 Overclock Yardım
|
İşlemci + Ekran Kartı + Monitor
|
2. El Sistem Fiyatı Konusunda Yardım Lütfen
OEM Windows ile ilgili Bilgi Alabilirmiyim ?
|
Corsair RM850 Fan Sorunu
|
Oyun veya Video larda takılmalar mevcut
|
FX 8350 vs i5 4690 Bilen bi el atsın ..
|
Corsair (RM1000X + 500D + H150iEC) | Asus (ROG Z790-F + TUF 3080ti) | Intel i7 13700k | MSI 341CQP |
Corsair (RM1000X + 500D + H150iEC) | Asus (ROG Z790-F + TUF 3080ti) | Intel i7 13700k | MSI 341CQP |
Son Giriş: 2 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 192
İkinci El Bölümü Mesajları: 26
Konularının görüntülenme sayısı: 9.108 (Bu ay: 127)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 38 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware