Bu iki sistemden hangisini tercih etmeliyim
iki sistem arasında kaldım tercihinizi veyahut varsa başka bir önerinize açığım. cevap verip görüş belirten herkese şimdiden teşekkür ederim.
ilk sistem sinerjiden ikinci sistem gaminggenden
sinerjide anakart ve 3600 mhz ramlar içime sindi ama gaming gende de ekran kartı aynı da olsa markası daha bilindik, kasa ve psu daha kaliteli.
iki arada bi derede kaldım bütçem max 16
Bu psu yeterli mi
EDİT: siparişleri iptal ettim hazır sisteme geçmeye karar verdim çünkü nasıl oluyor anlamadım ama bi şekilde hazır sistem daha ucuza geliyor.
dostlar merhaba cevap verenlere okuyanlara şimdiden müteşekkirim.
elimde Zalman Zm600- glx 600w 80+ power supply mevcut
eski kasamda kullanıyordum en az bi 5,6 yılı var.
ve dün böyle bir sistem siparişi geçtim
Sapphire AMD Radeon RX 6700
AMD Ryzen 5 5600
Corsair Vengeance RGB PRO 16GB (2X8GB) 3600Mhz CL18 1.35V DDR4 Ram
GIGABYTE B550M-DS3H
Kingston FURY Renegade PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD
GameBooster GB-X51 USB 3.0 Mesh
elimdeki güç kaynağı bu sistemi beslemekte sıkıntı çeker mi biraz eski ama 600w yeterli, zalman da güzel marka.
hiç değilse 6,7 ay, bilemedim en kötü 1 - 1.5 yıl idare etse sonra zaten yeni seri ekran kartına upgrade edince onunla birlikte yeni bir psu alırım diye düşünüyorum.
yoksa direkt yeni sistemle yeni bir psu ya geçeyim mi, şunları falan alsam mı diye düşündüm.
önerileriniz sadece amazon.com.tr veyahut amazon.germany falan olursa çok iyi olur peşin fiyatına 6 taksit olması çok iyi.
güç kaynağını
Hp victus ram yükseltme, yardım
arkadaşlar merhaba öncelikle yardımcı olan cevap yazan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.
bu cihaza sahibim
ram miktarını 2x16 32 yapmak istiyorum fakat ramlere bakarken biraz kafam karıştı.
mesela bu ikisi arasındaki fark ne
mesela bunun fiyatı oldukça uygun diğer ürünlerle arasındaki tek fark markası mı oluyor?
sizin bu bilgisayar için tavsiye ettiğiniz ram varsa onları da (x sebepten bu daha iyi) şeklinde önerirseniz burda paylaşabilirseniz çok müteşekkir kalırım.
bi de illa ramleri kit şeklinde almama gerek yok sanırım aynı linkteki üründen 2'şer adet 16gblik ram alsam da sorunsuz kullanabilirim değil mi.
ALINDI
Driver Kafa Karışıklığı
|
|
Yamaha c30 mu c45k mı
|
|
konu kilit
|
Donanımhaber Nofap Dayanışma Grubu
|
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 246
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 14.154 (Bu ay: 141)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware