Ana hesabımı birine sec olarak verme hk.
Merhaba arkadaşlar;
Başlıkta da belirtildiği gibi ps5 için kullandığım mevcut hesabımdan aynı anda aynı oyunu oynayabilmek şartıyla yeğenimin de faydalanmasını istiyorum.
Yani anladığım kadarıyla ben Primary, yeğenim secondary olacak.
Böyle bir şey mümkünse bana izah eder misiniz Lütfen?
Arkadaşlar merhaba;
Bazen bu şekilde uzun bir süre LPG 'de calisiyor ama depodaki gaz durumuna gore en az iki diş göstermesi lazım.
Bir de galiba Lovato ve bazi kitlerde bu kırmızı ışık LPG seviyesinin son kademesi, bu dogru mudur?
Neden dengesiz gösteriyor? Ne yapmak lazim?
MHP İlçe Başkanı eroinle yakalandı!
Seçimlere az bir süre kala Cumhur İttifakı üyesi MHP uyuşturucu operasyonuyla sarsıldı. MHP Hizan İlçe Başkanı Eyüp Üste, Diyarbakır’da 1 kilo eroin ile yakalandı. Üste gözaltına alınırken, genel merkez talimatıyla ilçe yönetimi düşürüldü.
https://tele1.com.tr/mhp-ilce-baskani-eroinle-yakalandi-yonetim-feshedildi-837542/
Kaza yaptim, kim hakli? Sonuç ne olur?
Arkadaşlar merhaba;
https://www.youtube.com/watch?v=r0wLTa-Fs1c&feature=youtu.be
35. saniyeden itibaren izleyin lütfen.
Aracin ciktigi yerde dur levhası ve hiz tumsegi var. Fakat adam hizini bile kesmedi. Ciktigim yerdeki bina yüzünden gelen araç görünmüyor. İfademde de aynen bu şekilde beyan verdim.
Benim aracta kasko yok arkadaşlar maalesef... Araçta hava yastıkları açıldı, cok sukur esim ve çocuklarımda hiç bir şey yok.
Sonuç ne olur? Arac bedelim karsilanir mi? Süreç nasıl işliyor?
Teşekkür ediyorum.
Erdoğan: "Biz bu ülkede iktidara yürürken seçme ve seçilme yaşı 30'du. Öyle aldık. 30'da aldığımız seçme ve seçilme yaşını önce 25'e sonra 18'e biz indirdik."
https://mobile.twitter.com/gercekgundem/status/1536022006088577027?s=24&t=jTA_Cj_DeUoIiPKGBkVI5A
Bunu da dedi ya
Arkadaşlar merhaba;
Gitelman sendromum var. Kisaca doğuştan potasyum kanallarim tikali. Günlük efervesan potasyum almam gerekiyor. İlaçların adi da PotK ve Kalinor. Bu iki ilaç da birbirinin alternatifi. Yani ikisinden biri olur.
Sorun şu ki bu ilaçlar artik bulunmuyor. İlaçlar ithal olduğu icin kurun 6 liraya sabitlenmesi ile alakalı üretici bu ilaçları ülkemize bu kadar ucuza satmak istemiyor (ve belki de ihtiyaç sahiplerinin bunun gibi yüzlerce ilacı).
Anlayacağınız bu ilaclari bulamıyorum. Ulkedeki tedarikciler telefonu acmiyor. Eczacim hic bir depoda bulamıyor. Doktorum (Pamukkale Üniversitesi'nde Dr. Şenay Topsakal) bu ilaci bulmam gerektiğini söylüyor.
Konuyu buraya yazmamdaki sebep ilgili arkadaşların bana yol gostermelerini istemem. Çünkü bu ilaç benim icin hayati. Bir hafta kullanmadigim zaman kolumu kaldıracak mecalim kalmıyor.
Ekonomik olarak geldigimiz durum; arkadaşlar paramızla bile ilaç bulamıyoruz...
Fallout 76 anlik donma problemi
|
|
"İlber Ortayli ve Fetullah Gülen"
|
Basit Photoshop islemleri icin PC
Son Giriş: 6 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.352
İkinci El Bölümü Mesajları: 97
Konularının görüntülenme sayısı: 92.653 (Bu ay: 1.437)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.861 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun